Duleja
Advanced
Iza svake kartice na planeti stoji neki razbojnik, banda, trula ekipa. Svi trgovci su po difoltu prevaranti. Svi političari su njihovi šegrti. Nosite uvek dovoljno keša , smanjićete stresove.
Od izdavanja se najviše maste prsti Andreju Vučiću, tj. ZIN-u kao najvećem (nametnutom) perso centru u zemlji. Transakcije se sve obrađuju na isti način, tako da li se koristi Dina ili neka druga je svejedno.Nek me neko ispravi ako grešim, ali burazerče od Brnabu dobije pare od banke na osnovu izdavanja kartice, a njenim korišćenjem ta provizija se naplaćuje od strane banke tako da ne znam da li samo korišćenje trpa njemu ili banci u džep, odnosno u kom momentu mu se maste prsti.
Pa da, Nova S. Neokomunjarsko stivo na nivou Informera. Tako mali Perica razume da se svet vrti.Pogledajte kako su građani naterani da sipaju pare u džep brata Ane Brnabić
Popularna "Dina" kartica, postala je obavezna u svim bankama, jer kako kažu domaća je i uz regularnu karticu dobijete i nju, bez da vas pitaju da li želite ili ne. Posebnu pažnju, privukla je činjenica da na BAS stanici građani koji svoju kartu žele da plate karticom, mogu to da učine ali upravo...nova.rs
Pa da, Nova S. Neokomunjarsko stivo na nivou Informera. Tako mali Perica razume da se svet vrti.
Plašim se da ne završi kao ona u NS-u.Izgleda da će zarad ravnoteže u kosmosu, ova stanica preuzeti višedecenijsku ulogu Prokopa.
Ovo je prilično interesantno i originalno rešenje. Samo, pretpostavljam da ventilacija mora da bude i radi besprekorno, da izvlači izduvne gasove a i čađ. Takođe su dobro uradili što su stavili crne stubove i plafon, jer iako izgledaju čudno i mračno, bolje da budu crni jer se onda ne vide tragovi čađi. Na beloj pozadini i betonu bi se zacrnilo već posle mesec dana.Ne sećam se tačno gde, mislim u Vroclavu, je autobuska stanica u garaži tržnog centra.
Wrocław Bus Station | Getting to Wrocław | Wroclaw
Finally, after several years of reliving the Eastern European 'wild wild 90's' at the temporary bus station down the road, visitors to Wrocław can arrive at a simple but sleek underground terminal meeting all 21st century standards. Those who remember the previous iteration of the station, describewww.inyourpocket.com
Поређење, отворена нова аутобуска станица у комбинацији са тржним центром у Братислави
https://www.slovaklines.sk/en/nivy-station
Sent from my iPhone using Tapatalk
јел ово у Јагодини?Meni licno omiljena stanica.
Integrisana sa metroom, kombinuje zeleznicki i autobuski saobracaj, sakrivena ispod parka. Locirana pored istorijske zeleznicke stanice odakle jos postoji voz za Soller (nesto kao Cira kod nas). I to sve naravno u centru grada, blizu velikog i prometnog trga. Koliko je tesko bilo ovako nesto uraditi, majku mu... Vec smo imali sve slicno kad su BAS i Zeleznicka bili bas tu gde jesu, mogli su samo da iskopiraju recept.Palma Intermodal Station - Wikipedia
en.wikipedia.org
Pogledajte prilog 144765