jedva cekam flekace od uljaUgrubo i ručno sam sam izračunao na staron BAS-u oko 130 mesta, a na novom oko 80.
Vidi se da je značajnije više bilo na starom mesta.
Pogledajte prilog 213463
Pogledajte prilog 213464
Zar nije lik u barseloni pobedio na izborima jer jestavio fazon 1 mili stubica po graduTo jeste jedino rešenje u ovom sistemu, ali u normalnom sistemu, nema stubića i prepreka, već postoje službe, nazovimo je Policija, Komunalna, koja kažnjava redovno takve prekršaje.
Puniš budžet i ne stavljaš prepreke i grad je lepši.
ALi bukvalno svi znamo za mesta koja Komunalna obiđe jednom dnevno (ako i toliko) i samo tokom tih 5 minuta niko nepropisno ne parkira.
21. vek je, imaš kamere. Snimaj ulice i piši kazne i nerazmišljaj.
Fetiš ti totalno cool.jedva cekam flekace od ulja
Не бих био претерано скроман спрам креативности домаћих фирмописаца. Нови Београд је већ New Belgrade, па тако и Палилула може да буде Burnpipe, Звездара Stardome, Врачар Sorcerer… Иначе, мој фаворит је још из времена ancien régime бронзана плоча у Пионирском парку, постављена наспрам (у оно време Савезне) Скупштине, која је силни англофони свет који би се туда врзмао обавештавала да имају гледати ни мање ни више него House of Commons (sic!).Каква ли ће да буду та имена улица на енглеском језику...
БАС ће, дакле, имати прилаз из Antifashistichke borbe (скраћено и политички коректно: Antifa borbe) и из Yuriya Gagarina.
Not bad
Sreća pa je sve ostalo u redu pa možemo da se bavimo ovim stvarima.Pogledajte prilog 213554
Са Шапићевог Инстаграма.
Камо среће да управа БАС-а није направила ту грешку и да је првобитно све по питању натписа урађено како треба, у том случају не бисмо ни имали ту тему за полемику, јелте.Sreća pa je sve ostalo u redu pa možemo da se bavimo ovim stvarima.
Иначе увек ми је било занимљиво кад пролазим бусом 74 и чујем са звучника "Арена-Шпанских Бораца" и одмах замишљам арену у којој се боре неки штански борци, кад омах код следеће станице чујем "Арена-антифашистичке борбе" и одмах пребацујем мисли на Арену у којој се Мирко и Славко боре против немаца. ...Значи, Шпанских бораца - Spanish Fighters` Street.