dr strangelove
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 24.03.2008.
- Pohvaljen
- 10.300
Konacno mi je jasno sto su radili dvostrani peron. Prepostavljam za Lastu.Nedostajeća saobraćajnica Nova 4, rok je 120 dana od uvođenja izvođača u posao. Dakle 4 meseca ako počnu sutra (plus interna pristupna saobraćajnica, paralelna sa UMP).
Pogledajte prilog 195056
S obzirom na kvadraturu i opremanje te kvadrature,nema šanse.Znam da se previse nadam, ali da li je moguce da za ovih 10 miliona odrade i stanicnu zgradu?
Vrednost zgrade, prema odobrenom projektu i građevinskoj dozvoli , od pre par godina, iznosi 50 mil evra!!! E sad sve je "poskupelo", znači jedno 30/% će biti skuplje!Znam da se previse nadam, ali da li je moguce da za ovih 10 miliona odrade i stanicnu zgradu?
На ово сам мислио@Прле Nema ulaženja u novu uličicu iz suprotne trake, to je nebitna interna saobraćajnica.
Mislim da si promasio. Tacan odgovor je 3x skupljeVrednost zgrade, prema odobrenom projektu i građevinskoj dozvoli , od pre par godina, iznosi 50 mil evra!!! E sad sve je "poskupelo", znači jedno 30/% će biti skuplje!
На ово сам мислио
Pogledajte prilog 195102
Какве керефеке требе ад радимо да би смо дошли до улаза. А да макар у ђорђа Станојевића имамо кружни, било би лакше?
Upravo to, nisu krivi samo Bas, grad i ekipa. Sam projekat je loš i neodrživ, diletanti su ga crtali, da nisu uprskali stvar pri projektovanju stanica bi bila gotova još pre 2-3 godine. Kad su shvatili da su pogrešili promenili su projekat i sad rade po njemu, ali su silni milioni već skrckani, a do novih se teško dolazi...Који је промашај у старту овај пројекат.
Ali što bi ti ulazio tu? To je samo prolaz za vanlinijske buseve i za taj parking tamo za koji je neko u prethodnim postovima rekao da je za zaposlene. Nije nešto zbog čega bi vredelo presecati bulevar.На ово сам мислио
Pogledajte prilog 195102
Какве керефеке требе ад радимо да би смо дошли до улаза. А да макар у ђорђа Станојевића имамо кружни, било би лакше?
На ово сам мислио
Pogledajte prilog 195102