Nemoguće je da putnici tek tako odustaju od sistema koji je u centru, a dobar. Ne bih rekao da tu neko nekome krade putnike, već da je njihova ponuda, a i cena bila obrnutnosrazmerna. Kosi se sa zdravom logikom da neko izabere lošiju uslugu za veću cenu.- "Srbija Transport" udruženje drumskih prevoznika, u otvorenom pismu zbog položaja prevoznika zbog naglih ekonomskih promena u 2022, žali se pored svega na vozove Prokop-Novi Beograd-Novi Sad koji prevoznicima oduzimaju putnike.
Пост године кад му време није, исмејах се жив, а тачно у срж...Ja nemam drugo objašnjene osim da je BAS ustvari neka sekta.![]()
Укратко, управе железничких предузећа имају мање кичме од управе БАС. Могли су да их условљавају као што то ради БАС, али нису већ су подвили реп и рашчистили Савски амфитеатар од возова и шина.Šta smo mogli da zaključimo za poslednjih 11 godina vezano za BAS i Železničku stanicu.
- Za ukidanja vozova ka centru je dovoljno imati bilo šta sa više koloseka i perona, i sa blagajnom. Autobus je supersloženo prevozno sredstvo, kome za sletanje-poletanje-teleportovanje treba supersložena infrastruktura, koju trenutno imamo samo u Karađorđevoj ulici...
- Železnica se ukida sa mesta gde je najkorisnija, zato što imamo "investitora" kome treba ustupiti određeno zemljište do kraja 2018. Ostanak BAS je u tom slučaju kršenje superhiper važnog ugovora. Ali investitoru po svemu odgovaraju autobusi na dizel sa srednjom brzinom do 80km/h, a smeta mu voz na struju sa prvom klasom za 200km/h i aerodromski ekspres.
- Dok su vozovi sa najkorisnije stanice ukidani još od 2016. godine 2023. ni jedan jedini polazak autobusa nije prebačen na neku drugu autobusku stanicu.
- "Srbija Transport" udruženje drumskih prevoznika, u otvorenom pismu zbog položaja prevoznika zbog naglih ekonomskih promena u 2022, žali se pored svega na vozove Prokop-Novi Beograd-Novi Sad koji prevoznicima oduzimaju putnike.
Odnosno, razvlačenje premeštanja BAS-a ima tek fasadu neke "neorganizovanosti" ili "nesposobnossti rukovodstva", već je samo jedan u sistemu podređivanja privatnih interesa javnim interesima. Zvučaće mnogima nenapredno i neromantično, zaglupjenoj masi nepopularno, ali sa sadašnjim razvojem sistema masovnog prevoza putnika BAS u centru jeste javni interes, kao i železnička stanica u centru. Čak i ako se napravi dobra mreža relativno brzog i pouzdanog masovnog javnog prevoza, bliže centru je dobro imati manju uređenu autobusku stanicu za ekskurzije, turističke i međunarodne autobuse.
Имају и свештенике, оне са црвеним капама.
(Или је то све масонерија нека тешка.)
Након ове изјаве сви потписници и аутори исте би морали о свом трошку да прођу кроз поновне здравствене прегледе са акцентом на провери психичког стања дотичних, након чега би морали поново и о свом трошку да полажу све категорије дозвола за управљање моторним возилима.- "Srbija Transport" udruženje drumskih prevoznika, u otvorenom pismu zbog položaja prevoznika zbog naglih ekonomskih promena u 2022, žali se pored svega na vozove Prokop-Novi Beograd-Novi Sad koji prevoznicima oduzimaju putnike.
Jedne-iste informacije se vrte u krug...![]()
Beograđani, pozdravite se sa autobuskom: Zbog prevare vlasti 20 miliona otišlo u vetar, a ono što smo dobili služi ničemu FOTO
Afera "Kentkart", gde se u središtu skandala nalazi šef kabineta gradonačelnika Beograda Nenad Milanović koji ucenjuje turske partnere i nudi nameštanje tendera, predstavlja samo nastavak neodgovorne politike gradske vlasti kada je reč o javnom prevozu. Raskinut je ugovor sa "Kentkartom", čime...nova.rs
У превремену пензију?Andjelko Mucibabic, rodjen 1942.-generali direktor BAS, od 15.maja podnosi ostavku jer ide u penziju.
Ma da...samo ima 81 godinu!У превремену пензију?
Da nije bolestan?Ma da...samo ima 81 godinu!![]()
Mili moji.Bogu hvala, vek i po proživeh u radu i sreći. Slutim da mi je vrijeme umirati pa ovo govorim u pero mom prijatelju ,gradonačelniku Šapiću, jer u vas akcionare, sve zajedno, nemam nimalo poverenja. Žao mi je što ste moji, a ne akcionari nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine, a to vas najviše zanima, mogu vam saopštiti sledeće: Svu svoju imovinu, pokretnu.nepokretnu, i autobusku stanicu, ostavljam, ... samom sebi.Tužna priča...
Pogledajte prilog 161390