Nemoguće je da putnici tek tako odustaju od sistema koji je u centru, a dobar. Ne bih rekao da tu neko nekome krade putnike, već da je njihova ponuda, a i cena bila obrnutnosrazmerna. Kosi se sa zdravom logikom da neko izabere lošiju uslugu za veću cenu.- "Srbija Transport" udruženje drumskih prevoznika, u otvorenom pismu zbog položaja prevoznika zbog naglih ekonomskih promena u 2022, žali se pored svega na vozove Prokop-Novi Beograd-Novi Sad koji prevoznicima oduzimaju putnike.
Пост године кад му време није, исмејах се жив, а тачно у срж...Ja nemam drugo objašnjene osim da je BAS ustvari neka sekta.
Укратко, управе железничких предузећа имају мање кичме од управе БАС. Могли су да их условљавају као што то ради БАС, али нису већ су подвили реп и рашчистили Савски амфитеатар од возова и шина.Šta smo mogli da zaključimo za poslednjih 11 godina vezano za BAS i Železničku stanicu.
- Za ukidanja vozova ka centru je dovoljno imati bilo šta sa više koloseka i perona, i sa blagajnom. Autobus je supersloženo prevozno sredstvo, kome za sletanje-poletanje-teleportovanje treba supersložena infrastruktura, koju trenutno imamo samo u Karađorđevoj ulici...
- Železnica se ukida sa mesta gde je najkorisnija, zato što imamo "investitora" kome treba ustupiti određeno zemljište do kraja 2018. Ostanak BAS je u tom slučaju kršenje superhiper važnog ugovora. Ali investitoru po svemu odgovaraju autobusi na dizel sa srednjom brzinom do 80km/h, a smeta mu voz na struju sa prvom klasom za 200km/h i aerodromski ekspres.
- Dok su vozovi sa najkorisnije stanice ukidani još od 2016. godine 2023. ni jedan jedini polazak autobusa nije prebačen na neku drugu autobusku stanicu.
- "Srbija Transport" udruženje drumskih prevoznika, u otvorenom pismu zbog položaja prevoznika zbog naglih ekonomskih promena u 2022, žali se pored svega na vozove Prokop-Novi Beograd-Novi Sad koji prevoznicima oduzimaju putnike.
Odnosno, razvlačenje premeštanja BAS-a ima tek fasadu neke "neorganizovanosti" ili "nesposobnossti rukovodstva", već je samo jedan u sistemu podređivanja privatnih interesa javnim interesima. Zvučaće mnogima nenapredno i neromantično, zaglupjenoj masi nepopularno, ali sa sadašnjim razvojem sistema masovnog prevoza putnika BAS u centru jeste javni interes, kao i železnička stanica u centru. Čak i ako se napravi dobra mreža relativno brzog i pouzdanog masovnog javnog prevoza, bliže centru je dobro imati manju uređenu autobusku stanicu za ekskurzije, turističke i međunarodne autobuse.
Имају и свештенике, оне са црвеним капама.
(Или је то све масонерија нека тешка.)
Након ове изјаве сви потписници и аутори исте би морали о свом трошку да прођу кроз поновне здравствене прегледе са акцентом на провери психичког стања дотичних, након чега би морали поново и о свом трошку да полажу све категорије дозвола за управљање моторним возилима.- "Srbija Transport" udruženje drumskih prevoznika, u otvorenom pismu zbog položaja prevoznika zbog naglih ekonomskih promena u 2022, žali se pored svega na vozove Prokop-Novi Beograd-Novi Sad koji prevoznicima oduzimaju putnike.
Jedne-iste informacije se vrte u krug...Beograđani, pozdravite se sa autobuskom: Zbog prevare vlasti 20 miliona otišlo u vetar, a ono što smo dobili služi ničemu FOTO
Afera "Kentkart", gde se u središtu skandala nalazi šef kabineta gradonačelnika Beograda Nenad Milanović koji ucenjuje turske partnere i nudi nameštanje tendera, predstavlja samo nastavak neodgovorne politike gradske vlasti kada je reč o javnom prevozu. Raskinut je ugovor sa "Kentkartom", čime...nova.rs
У превремену пензију?Andjelko Mucibabic, rodjen 1942.-generali direktor BAS, od 15.maja podnosi ostavku jer ide u penziju.
Ma da...samo ima 81 godinu!У превремену пензију?
Da nije bolestan?Ma da...samo ima 81 godinu!
Mili moji.Bogu hvala, vek i po proživeh u radu i sreći. Slutim da mi je vrijeme umirati pa ovo govorim u pero mom prijatelju ,gradonačelniku Šapiću, jer u vas akcionare, sve zajedno, nemam nimalo poverenja. Žao mi je što ste moji, a ne akcionari nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine, a to vas najviše zanima, mogu vam saopštiti sledeće: Svu svoju imovinu, pokretnu.nepokretnu, i autobusku stanicu, ostavljam, ... samom sebi.Tužna priča...
Pogledajte prilog 161390