HADZIJA282
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 24.08.2018.
- Pohvaljen
- 301
Ne mora da znaci da je izdahnuo. Mozda ceka vreme za uklapanje u turazu.
Pazi, ja ih gledam toliko često jer realno čine 90% autobusa na linijama 17 i 31 tako da se čak obradujem kad vidim nešto drugo. Ali realno što se tiče komfora i sigurnosti da ćeš stići od tačke A do tačke B, u Beogradu im nema nema ravnog.Bender Rodriguez":20mt9ken je napisao(la):Kolko je lepo videti Solarise kako stoje zajedno na okretnici. Kamo sreće da nam oni čine još veći udeo u voznom parku.
Sport Tours Nova Pazova, nekada vozio radnike Alce.kruuki":3i692w6s je napisao(la):Ne znam prevoznika ali bus deluje zanimljivo
Послато са SM-G985F помоћу Тапатока
S tim se već ne slažem skroz. Nažalost počeli su i oni da pokazuju znake lošeg održavanja. Škripe, tresu se (dosta manje nego ostali, ali pre nisu), desi se da su dosta prljavi, imaju problem s motorom (što se primeti na uzbrdicama, a Bg ih ima mali milion), neka svetla ne rade i tako idu mesecima itd itd. Ne znam koliko su ih sređivali za vreme korone, čini se da neke jesu, ali i dalje je izgleda Karaburmi najbitnije da im autobusi imaju reklame. Pa samo od jednog Solarisa #3197 imam sliku s 3 različite reklame od početka godine, sad evo i nema reklamu a imao je problem i s visinom i s displejima (rešili oba srećom).zoran_m":3sktvqif je napisao(la):I plus su kao novi posle 7,8 godina i pored toga sto gsp ne zna za termin odrzavanje.
3433 ubedljivo najgori Higer na liniji, sve mu se trese kao da će se raspasti, a na ležećem škripi katastrofa. Ja sam se čudio tad zašto nema autobusa kad eto on je crko i posle ga zamenio 3449. Raduje me što Kosmaj sve više gura starija vozila u saobraćaj, izlaze mnogi Mercedesi čak i na redovne polaske, a ne samo šihte kojih leti ima na malo linija. Interesantno je što na redovnim polascima juče na 302 radi 297, na 304 169, a na 307 radio 177 dok na Ustaničkoj stoje 3 Higera kao rezerve.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=746347#p746347:2w4qm4uo je napisao(la):Petar84 » Sre Jun 10, 2020 9:38 am[/url]":2w4qm4uo]Higer 3433 danas na liniji 307, ugasio se na stanici u Kaludjerici i ne moze da se pokrene. Tolko o pouzdanosti novih kineskih buseva...