Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 331 94,8%
  • BMC

Glasovi: 18 5,2%

• Ukupno glasača
    349
Mercedes GLE,ovo mu je četvrti put da pravi ovakvo 💩💩
Ево те прецењене канте изблиза.
1758880301360.png

Изгледа да је бочним делом закачио Икарбус. Да је био директан ударац, не би преживео, а ауто би био купус.

Baš naprotiv. Da je udario direktno u zadnji deo busa celim vozilom, silina udarca bi se prenela na mnogo veću površinu, i ne vidim ovde ništa što bi okarakterisalo Mercedes GLE kao precenjenu kantu. Ušao je dobro u ceo jedan deo konstrukcije autobusa i oboje izašli sa lakšim povredama. Kola su se pokazala izuzetno što se bezbednosti tiče, što nema nikave veze sa Darkom Lazićem i time što je on godinama opasnost na putu. Autobus na desnoj strani gde je hladnjak nema ništa posebno sem rešetkaste konstrukcije, i nije tu ne znam kako otporan na tako silovite udarce, a sam motor je postavljen uzduž sa leve strane gledano otpozadi.

Danas oko podne zglobni plavušan viđen na 27E. Ne sećam se kada sam zadnji put primetio zgloba na toj liniji.

Poslednja izmena:
Što nisi prijavio vozaču da ga isključi? Najlakše je okačiti ovde

Jes da ga isključi i posle dobre šanse da ubace mali bmc na 17 😐
U poslednje vreme je lakše okačiti na internetu, nego da bilo koji prevoznik ili vozač reši problem (ne)bezbednosti u vozilu.
Naravno da privatni prevoznik često ima bolove između nogu u vezi sa rešavanjem problema u vozilu.
Nažalost uprkos pojedincima koji se zaista trude da sankcionišu ili prijave probleme, često sam odgovor na prijave i rešenje se ne dobije od druge strane.

Što nisi prijavio vozaču da ga isključi? Najlakše je okačiti ovde
Стварно нисам имао времена да пријављујем возачу, јер сам био у журби а игром случаја сам сео ту. Наравно није ми проблем да ово проследим на мејл адресу ГСП-а.

ovo je redovna pojava, ja ovo na solarisima na 65 prijavljujem šakom i kapom, krali su šrafove u garažama i skidali da bi imali rezervne delove, i sad kad nema šrafova počeli ljudi po gradu da kradu poklopce. dođe mi da ja turim nogu tu jednom, žrtvujem ja jednu nogu ali probudim svest o nemaru koju ostali nemaju.

Danas 31 zbog protesta ispred Specijalnog suda išao preko autoputa i opušteno zglobni može da prođe tamo kroz Husovu i da smota nazad na Ustaničku preko Dušanovačkog mosta, meni uvek delovalo da zglobni onde ne može da prođe, nije se ni pomučio, lagano prolazi.

Наравно да може, код Каленића мало теже.
Пре 10 година су чували Соларисе и нису их пуштали намерно туда, на 511 што је веома глуп разлог, на 46 и 55.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока

Danas 31 zbog protesta ispred Specijalnog suda išao preko autoputa i opušteno zglobni može da prođe tamo kroz Husovu i da smota nazad na Ustaničku preko Dušanovačkog mosta, meni uvek delovalo da zglobni onde ne može da prođe, nije se ni pomučio, lagano prolazi.

као што су рекли изнад, наравно да може, и био је зглоб некада на 25. штавише, био је и на 26, али је било мучење на скретању из Мишка Јовановића у Пеке Павловића

Pre godinu dana, kad je GSP počeo polako da preuzima polaske od privatnika, neke polaske na 26 je tada preuzeo Novi Beograd. Neko je ovde napisao koliko se sećam da je jedan dan izašao Solaris na 26.

Vrh