Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 330 94,8%
  • BMC

Glasovi: 18 5,2%

• Ukupno glasača
    348
Turska kantica na 15 imala težak sudar od napred. Nažalost od incidenta koji se desio tad ima i povređenih i preminulih.

Legenda Ikarbus #3262 na 18 😍

Higer na 18, ne znam koliko dugo radi ali evo video ga na Medaku.

Poslednja izmena:
Da li se to govori za spoljašnji deo autobusa da se stavljaju reklame ili samo unutra standardno? Konkretno za te solarise i jedan higer

Ju svašta. Ja znam da se ITK (Institut za transfuziju krvi Srbije) reklamira u puno vozila sada ali nisam znao da sada i spolja. Hoće li biti i na trolama i ima li neko sliku tih reklama spolja?

na spoljašnjem delu autobusa zalepljena je mala pravougaona reklama. Konkretno na CAF-u 1506 tri takve
1756660715413.png

Ne pamtim da sam video Solarisa na 9A, 27E, 71, 75... Gde su ta vozila? Jel su još neki otišli u NS?

Ne pamtim da sam video Solarisa na 9A, 27E, 71, 75... Gde su ta vozila? Jel su još neki otišli u NS?
Pre nekoliko dana rano ujutru je bio 3007 na 71 i vozio do pola 9 ujutru.
27E sad imao neke solarise, ali ubacili jedan solo bmc. Pre su testirali dva meseca samo plave gasne zglobove na pomenutoj liniji (preciznije 3 polaska NBG).
9A možda problematičan pojedinim vozačima pa ne stavljaju.
Dosadi mi i džabe komplikuju kako stalno mešaju autobuse ujutru i onda odjednom posle 8 ujutru se vrati 71 ili 75 na potpuno solo bus stanje, a taj solaris povuku u garažu ili ode kasnije na drugu liniju. Jednom sam video 68 solaris ujutru, pa kasnije poslepodne ga nije bilo.
Više gledaju da se ne desi slučajno nestašica zglobova gde je kritično.
Trebalo bi za nekoliko dana svih 20 solarisa namenjenih za Novi Sad da budu tamo. 3 za sada uveliko voze.

На 27Е само Солариси треба да раде јер гасни Контејнер једва вуче узбрдо.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
27E je mala maca, da vidiš ti kako su mrtvi kad idu uz Lešće na 35, naročito Karaburmini crveni, daješ mu pun gas do daske i on neće da povuče. Na 65 i nekako izvuče uz kickdown, al na 35 je to nemoguće zbog uskog puta i ležećih.

Ишао сам горе пре две године тако да знам одлично ситуацију.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Vrh