Ovo je ja mislim MAN NL263inače, zna li neko model ovog mana? neće da se probije klip do poznavalaca![]()
Ovo je ja mislim MAN NL263inače, zna li neko model ovog mana? neće da se probije klip do poznavalaca![]()
3009 i 3039 za sadaI jos neki Solaris![]()
na spoljašnjem delu autobusa zalepljena je mala pravougaona reklama. Konkretno na CAF-u 1506 tri takveDa li se to govori za spoljašnji deo autobusa da se stavljaju reklame ili samo unutra standardno? Konkretno za te solarise i jedan higer
na spoljašnjem delu autobusa zalepljena je mala pravougaona reklama. Konkretno na CAF-u 1506 tri takve
Odvratno, jel su i zašto nisu fakturisali Info Media Group-u sva ona oštećenja farbe prouzrokovana njihovim stručnim lepljenjem i skidanjem reklama?
slikaću čim ponovo sretnem taj higer.Ju svašta. Ja znam da se ITK (Institut za transfuziju krvi Srbije) reklamira u puno vozila sada ali nisam znao da sada i spolja. Hoće li biti i na trolama i ima li neko sliku tih reklama spolja?
pre tri dana bio 3073 na 75. Ali je zato 58 100% zglob.Ne pamtim da sam video Solarisa na 9A, 27E, 71, 75... Gde su ta vozila? Jel su još neki otišli u NS?
Pre nekoliko dana rano ujutru je bio 3007 na 71 i vozio do pola 9 ujutru.Ne pamtim da sam video Solarisa na 9A, 27E, 71, 75... Gde su ta vozila? Jel su još neki otišli u NS?
27E je mala maca, da vidiš ti kako su mrtvi kad idu uz Lešće na 35, naročito Karaburmini crveni, daješ mu pun gas do daske i on neće da povuče. Na 65 i nekako izvuče uz kickdown, al na 35 je to nemoguće zbog uskog puta i ležećih.На 27Е само Солариси треба да раде јер гасни Контејнер једва вуче узбрдо.
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока