Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 318 94,6%
  • BMC

Glasovi: 18 5,4%

• Ukupno glasača
    336
Op op, malo izašao zglob 3109 na 75 :)

1000008752.jpg

(samo kad izađe zglob na 75 to je lepše videti nego solaris na 9A, 58 ili 71 :))

pa, razbacivali su se solarisima...dobro da je samo jedan
Bolje da se nisu razbacivali, ostaviti samo solarise na 77. I na 17 da bude više solarisa, a ne plavi bmc.
Sad pomislim, koje su šanse da se odluče na razbacivanje plavih usisivača, npr na 9A, 58 i 71? Taman da solarisi budu tamo gde je i bolje (17, 77, 83, 85...).
0%

Pa valjda se cilja promovisanje novih autobusa na jačim linijama, a ne na onim gde su predviđeni solo autobusi. GSP, a tek Grad ne zanima uopšte koje marke autobusa voze Beogradom.

Moguće da je prekomanda. Ne pamtim da nisam video Solaris na 77. A užasne su gužve danas bile posle podne. Na 28 su bili solo BMC, pa je možda neko uklapanje.
PS: 3108 na 71

Отокар на 79 прави превише звукова, шкрипи, лупа у точковима, и то они новији што им се отварају врата на споља. Овог лета су их купили ваљда

Jel su stigli još neki za GSP? Učinilo mi se da sam video 3753 na 27E, ali ne znam jel on od početka tu.
PS: 3114 na 67

Screenshot_20250423_182927_Maps.jpg

Na mapi se vide nova vozila Mercedes Benz Conecto zglobni solo. Solo je namenjen za LDM, a zglobni je namenjen za C&LC. Uzimaju potez 600 od Strele. Pola C&LC, Pola LDM

Svako pristup internetu ima…
Satelitski snimak je od pre godinu dana, ti Conecti su Strelini koji su sada na potezu 700. Uostalom crveni su, da sada dolaze bili bi plavi, a drugo Starimport je proširio svoj plac i uopšte više ne izgleda tako kako je na snimku od prošle godine.

Pogledajte prilog 236147
Na mapi se vide nova vozila Mercedes Benz Conecto zglobni solo. Solo je namenjen za LDM, a zglobni je namenjen za C&LC. Uzimaju potez 600 od Strele. Pola C&LC, Pola LDM
Стрела тек тако да преда потез 600? Не верујем у то, па они има цео приград да узму а камоли да им узму потез 600.

toteme počupati i prodati u sekundarne sirovine, a onda taj novac upotrebiti za bar 2 krštena autobusa za gsp.

čekam danas 65, i piše 10-6, 10-6, 16-9. ništa tu ne bi bilo čudno da nisu prošla 4, uključujući i onaj kojim sam došao, u nepunih 5 minuta. na sve to, vozač mi kaže kako totem prati turažu, a ne vozilo na mapi.

stvarno nemam nikakav komentar. ne na njegovu izjavu, već na situaciju koja već postaje farsična.

Vrh