Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 318 94,6%
  • BMC

Glasovi: 18 5,4%

• Ukupno glasača
    336
Op op, malo izašao zglob 3109 na 75 :)

1000008752.jpg

(samo kad izađe zglob na 75 to je lepše videti nego solaris na 9A, 58 ili 71 :))

pa, razbacivali su se solarisima...dobro da je samo jedan
Bolje da se nisu razbacivali, ostaviti samo solarise na 77. I na 17 da bude više solarisa, a ne plavi bmc.
Sad pomislim, koje su šanse da se odluče na razbacivanje plavih usisivača, npr na 9A, 58 i 71? Taman da solarisi budu tamo gde je i bolje (17, 77, 83, 85...).
0%

Pa valjda se cilja promovisanje novih autobusa na jačim linijama, a ne na onim gde su predviđeni solo autobusi. GSP, a tek Grad ne zanima uopšte koje marke autobusa voze Beogradom.

Mislim da smo mi jedini grad na svetu gde poklanjamo sjajna zglobna vozila i onda trpamo solo autobuse na liniju koja je godinama unazad iskljucivo zglobna. Kakvi debili vode ovaj grad

Moguće da je prekomanda. Ne pamtim da nisam video Solaris na 77. A užasne su gužve danas bile posle podne. Na 28 su bili solo BMC, pa je možda neko uklapanje.
PS: 3108 na 71

Katastrofa, ova nova serija je potpuni debakl, a do ovoga se Otokar stvarno izdvajao bar po kvalitetu završne obrade u odnosu na ostale Turke

Споља Турчин, унутра Кинез. У недељу је био одшлепан 3740.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Vrh