Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 317 94,9%
  • BMC

Glasovi: 17 5,1%

• Ukupno glasača
    334
Ja ne verujem. Kako je to moguće da se ne planira nastavak saradnje sa "partnerima" Turcima preko kupovine još bmc-ova i otokara, pogodnije na gas? Kako to da opet Kinezi imaju glavnu reč i još luđe "optimalne" motore od 11L?

Dobro, moguće da je ekonomska situacija grada u ćorsokaku i da postoje problemi, pa lizing kuće ne žele da rizikuju.

Не би ме чудило да је Фотон заинтересован јер имају ЦНГ у понуди.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока

Vozi parking servis radnike i kao rezerva za naše izlete i mora.

Danas sam šmugnuo sat vremena pre nego što sam trebao sa posla da bih ga uslikao.

Baš kada sam dolazio sa strane BAS-a videh ga kako zaokreće oko lamela i ide ka izlaznoj rampi.
No, umesto ka BAS-u ode ka Bulevaru Crvene Armije.
U povratku ja ga sačekah namerno ka Bulevaru Crvene Armije, a on kao za inat dođe sa strane BAS-a, no uspeh da opalim jednu fotkicu.
Nmvz sada znam kada dolazi i izlazi na zaduženje pa ga hvatam prvom prilikom.

Inače, bus je perverzija, jedan od najsređenijih IK-301 koji sam ikada video, neverovatno kako se lepo brinu o njemu.
1000053480.jpg

Једино што ми боде очи је задња таблица ван места за њу. Знам да је поље за таблицу мало тј. рађено за старе таблице, али могли су преко тога да ставе нову таблицу, а рупу да попуне нечим. Такође, то ми смета јако на 103/201/206. Икарбусима напред.

Danas sam šmugnuo sat vremena pre nego što sam trebao sa posla da bih ga uslikao.

Baš kada sam dolazio sa strane BAS-a videh ga kako zaokreće oko lamela i ide ka izlaznoj rampi.
No, umesto ka BAS-u ode ka Bulevaru Crvene Armije.
U povratku ja ga sačekah namerno ka Bulevaru Crvene Armije, a on kao za inat dođe sa strane BAS-a, no uspeh da opalim jednu fotkicu.
Nmvz sada znam kada dolazi i izlazi na zaduženje pa ga hvatam prvom prilikom.

Inače, bus je perverzija, jedan od najsređenijih IK-301 koji sam ikada video, neverovatno kako se lepo brinu o njemu.
Pogledajte prilog 234387
Top slika, inače lagano rešava Budvu i Grčku kad ispadne iveko.

Једино што ми боде очи је задња таблица ван места за њу. Знам да је поље за таблицу мало тј. рађено за старе таблице, али могли су преко тога да ставе нову таблицу, а рупу да попуне нечим. Такође, то ми смета јако на 103/201/206. Икарбусима напред.
Ne može jer je tu koliko vidim mesto za kuku.

Vrh