Foton, Golden Dragon i Higer verovatno.Ako je Yutong ili BYD onda i nije tako strašno.
Govorio sam to mesecima ranije. Foton će dobiti tender, otvorili su zastupnika u Srbiji nedavno.E kapija kaže da su za isporuku 300 autobusa nezvanično zainteresovana dva kineska proizvođača.
https://www.ekapija.com/news/512441...sp-beograd-prvi-put-garantuje-blanko-menicama
To je privatan sajt ljubitelja autobusaDa li neko zna da li sajt o gradskom prevozu prometko.si radi za Beograd?
Vozi parking servis radnike i kao rezerva za naše izlete i mora.
Top slika, inače lagano rešava Budvu i Grčku kad ispadne iveko.Danas sam šmugnuo sat vremena pre nego što sam trebao sa posla da bih ga uslikao.
Baš kada sam dolazio sa strane BAS-a videh ga kako zaokreće oko lamela i ide ka izlaznoj rampi.
No, umesto ka BAS-u ode ka Bulevaru Crvene Armije.
U povratku ja ga sačekah namerno ka Bulevaru Crvene Armije, a on kao za inat dođe sa strane BAS-a, no uspeh da opalim jednu fotkicu.
Nmvz sada znam kada dolazi i izlazi na zaduženje pa ga hvatam prvom prilikom.
Inače, bus je perverzija, jedan od najsređenijih IK-301 koji sam ikada video, neverovatno kako se lepo brinu o njemu.
Pogledajte prilog 234387
Ne može jer je tu koliko vidim mesto za kuku.Једино што ми боде очи је задња таблица ван места за њу. Знам да је поље за таблицу мало тј. рађено за старе таблице, али могли су преко тога да ставе нову таблицу, а рупу да попуне нечим. Такође, то ми смета јако на 103/201/206. Икарбусима напред.
Lepo ja kažem, bolje peške da idemo. Strašno koliko upropašćavaju GSP. Ej Foton i ostalo kinesko đubre.Užas,sad sam ih malo izguglao,ako je to ono što sam video....
Ako je danas, nije ništa strašno, evo ga malopre na 77.Мајстор га насукао
Pogledajte prilog 234429