Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 315 94,9%
  • BMC

Glasovi: 17 5,1%

• Ukupno glasača
    332
Jos jedna iz garaže

Prilozi

• IMG_0240.png
    IMG_0240.png
    463,1 KB · Pregleda: 107

Grad Beograd neće kupiti 300 novih autobusa, lizing kuće odbile da učestvuju u finansiranju​

Izvor: https://n1info.rs/vesti/cls-grad-be...zing-kuce-odbile-da-ucestvuju-u-finansiranju/
Miriše mi da hoće da što pre uvale privatnicima još linija i da će se ovo negativno odraziti i na trolejbuski podsistem. Ali kao što je rečeno u drugoj temi, dokle god imamo kontaktnu mrežu, ponajpre na Trgu republike, dobar je znak.

Kakva je mogućnost nabavke trolejbusa i autobusa preko kredita EU?

Kako ovo utiče na postupak za tramvaje koji je u toku?​

Jezivo, umesto da blokiraju privatnike ili sekretarijat, oni pogon GSP-a.

Pešaka do Centra, jer se u 33 ne može ući, nimalo prijatno iskustvo. Šta li su radili ljudi na Bulevaru, oni van tramvaja nemaju ništa..

Blokada jer se podržavaju radnici GSP-a. Ne znam šta uopšte drugo raditi. Situacija je slična kao sa posvetom - jasno je da deca ne treba da ispaštaju i da gube časove, ali se za prava radnika mora izboriti. I tu roditelji ne treba da sputavaju, nego da podrže prosvetare i da se zajedno bore i zahtevaju od nadležnih rešavanje situacije. Sve to važi sad i za GSP - umesto pitanja "kako sad na posao" treba reći "kako da pomognemo i rešimo problem zajedno, što pre".
Zaboravite tu sebičnost i gledanje svog dupeta. Problem koji danas postoji se neće sam rešiti, a ako se ostavi za kasnije godine, problem će biti još veći.

SP Novi Beograd je vozio svo vreme za vreme protesta, odnosno dok ih MUP nije povukao, nijedan zaposleni SP Novi Beograd nije napao studenta, SP Novi Beograd nije pred gašenjem niti bilo kakvim oduzimanjem linija.
I onda se sa svim ovim činjenica postavlja poenta i legitimitet protesta.

Ovakav protest ima smisla ispred SP Dorćol, ali ne i ispred SP Novi Beograd.
U prevodu promašena tema, to što ovo organizuju kolrge studenti ne znači da ću odmah automatski podržati, jer je blokada besmislena i bez cilja.

SP Novi Beograd je vozio svo vreme za vreme protesta, odnosno dok ih MUP nije povukao, nijedan zaposleni SP Novi Beograd nije napao studenta, SP Novi Beograd nije pred gašenjem niti bilo kakvim oduzimanjem linija.
I onda se sa svim ovim činjenica postavlja poenta i legitimitet protesta.

Ovakav protest ima smisla ispred SP Dorćol, ali ne i ispred SP Novi Beograd.
U prevodu promašena tema, to što ovo organizuju kolrge studenti ne znači da ću odmah automatski podržati, jer je blokada besmislena i bez cilja.
Требали су све погоне, окретнице и установе!

Ако је наше а ради примарно да би ба_гра отимала онда има да не ради!

Gotova blokada izgleda, ide 77. Opet su samo Solarisi, nema nijednog plavog BMC, čini mi se da je samo onaj jedan dan išao #3722, hvala bogu

Vrh