Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 315 94,9%
  • BMC

Glasovi: 17 5,1%

• Ukupno glasača
    332
Nisam pratio na času...Koja je dalja sudbina ,,Japanaca"? Rashod ili šta? To su vozila stara 20 godina, služila javnom saobracaju...Logično je da budu rashodovana, ali kakvo je kod nas u zemlji stanje, u smislu da mnoga mesta i dalje nemaju ni takva vozila, mislim da bi mogli da nadju negde drugde dalju upotrebu.

Ima ih u Kosmaju par komada, očigledno sačuvanih za ovu "proslavu".

Samp nzm kakl će ih dovući do gore, ako su istekle registracije.

Ima ih u Kosmaju par komada, očigledno sačuvanih za ovu "proslavu".

Samp nzm kakl će ih dovući do gore, ako su istekle registracije.
Pa možda šleperom, ili ih pokrenu i izdaju probne tablice, ma da ne znam kako će ih pokrenuti kad ti autobusi nisu radili godinu dana, tada su dovezeni u Kosmaj i jednog sam lično video kako ide za garaži. Trebali su da ih pripreme ranije za ovakvu manifestaciju, ali dobro, nadam se da će ipak biti održana, jer je prošli put odložena zbog lošeg stanja vozila, tj verovatno zbog toga što su ih očerupali na Nbgd-u.

Има ли неких назнака да радници у гсп ступе у штрајк или неку врсту непослушности? Причало се раније о томе а сад колико видим нико не помиње то

Jel stoji da će čekati 35 dok se ne napuni kod Bloka 20?
Šta se postiže kolektivno više sa dinamičkim redom vožnje? Ništa (specijalno).
Budem li video opet voziće na određenim linijama, uh, smučila mi se odavno priča o tome. Utihnulo sve i opet odluče da briljiraju.

kako li će to da funkcioniše na prigradskim linijama pitam se?
Неће бити на приградским линијама динамички ред вожње, само врв на најфреквентнијим градским. Да постоји динамички ред вожње за приград, нпр 581 би ишао на сат времена, а не на пола сата😂.

У саопштењу се каже да је блокирано 150 аутобуса и 130 трамваја.
Логично питање, да ли Београд поседује 130 трамваја?

Zbog blokade garaże Novi Beograd, od jutros ne rade linije 9A, 17, 24,60,67,68, 71 ,75, 76, 77, 83,85, 87A,

27-37-95 pola polazaka ne vozi

Vrh