Jasno, zato i sve nas nove vozače primaju na Dorćol, Nbgd, Karaburma i Kosmaj ih imaju i više nego dovoljno.Treba imati viška ali ovo je previše. Prošli vikend ih je bilo 30 u rezervi. Pogledajte prilog 230929
Jasno, zato i sve nas nove vozače primaju na Dorćol, Nbgd, Karaburma i Kosmaj ih imaju i više nego dovoljno.Treba imati viška ali ovo je previše. Prošli vikend ih je bilo 30 u rezervi. Pogledajte prilog 230929
Poslednji Ikarbus. Prednji farovi Turski, zadnji Kineski, izmedju Srbija. Autobus je odlican, steta sto nije doziveo serijsku proizvodnju. Zamerka za zamensku soferku, koja bukvalno sece po sredini displeja. Sve u svemu, odlican autobus, i divan kraj firme.
Pogledajte prilog 230967
Код некадашње Леконове гараже изнад манастира Раковица на путу за Ресник.Gde se u našem gradu nalaze napusteni autobusi GSP-a o kojima ima puno klipova na You Tube-u?
@bus_loa Najjaci lik, crta buseve iz svih uglova u detalje.
nek rasporede sve vozače viška na 93 i nema problema.I s njom će biti viška.
Dobijaju najverovatnije Kosmaj i Nbgd.Sad se kao pominje 93 od aprila, vec idu kod šefa da traže.
Decko ima ogroman talenat, podrzavam njegov rad i zelim mu srecu, samo da prati svoje snove i neka mu Bog podari jos puno znanja!
Moraće ili još linija ili pojačanja postojećih. Naravno, ako ima vozača. Autobusa će biti.nek rasporede sve vozače viška na 93 i nema problema.
mogli bi da pojačaju 75 sa još 1-2 vozila.pojačanja postojećih
83 takodjemogli bi da pojačaju 75 sa još 1-2 vozila.
tuda samo ide 462 čini mi se, koja ima par polazaka dnevno.Traženo je produženje do Avalskog Puta i odbijano
Idu 462, 463 (vikend linija), 466 i 467. Naravno, sve idu par puta dnevno.tuda samo ide 462 čini mi se, koja ima par polazaka dnevno.
vidim bas sve poskidali pa ce da popravlajuMa sta on zna, bilo je i gorih očerupanih. Popraviće oni njega da zarade još dok mogu u SDT-u
A na 17 i 83 solarisi nece po centru da ih pokazuju3694,3695,3696,3697,3698,3699,3701 sam video za sad na 85
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
kosmaj-48,51,55,57,58,70Nemamo dovoljno kapaciteta da držimo baš sve dvocifrene linije, al barem 56 i 88 su mogli da ostave GSP-u.