Vozila sa 83 su bila skracena do Slavije zbog radova na okretnici Crveni krstGB 3008 na 83 skracen do Slavije sada se okrenuo i krenuo ka Nemanjinoj.
Ovo je namenjeno za Suboticu.Ne mora da znači da je za Strelu, Trans Jug je kupio dosta novih vozila. Uzeli su još nekoliko novih Otokara, nekoliko Lekonovih Cobri i prigradske Temse.
ta je vozila 3292 na 75. Odlično vozi.da skrenemo na nešto pozitivno, danas oko 11:30-12h gospođa vozi 3334 na 75 kao Lando Norris, bez jedne greške i naglog kočenja, iako je u visokim čizmama.
šoferi da pod hitno odu da pokupe neke savete o vožnji od koleginice!
Takođe i žena iz Transprodukta sa 59 vozi vrhunski, sve pohvale i za nju.da skrenemo na nešto pozitivno, danas oko 11:30-12h gospođa vozi 3334 na 75 kao Lando Norris, bez jedne greške i naglog kočenja, iako je u visokim čizmama, staložena, tolerantna i smirena, iako je bilo prilika na kojima bi se neki ispsovali sve u 16.
kolege šoferi da pod hitno odu da pokupe neke savete o vožnji od koleginice!
Da, igrom slučaja u poslednje dve nedelje me je ona često vozila. Stvarno sve pohvale za nju!da skrenemo na nešto pozitivno, danas oko 11:30-12h gospođa vozi 3334 na 75 kao Lando Norris, bez jedne greške i naglog kočenja, iako je u visokim čizmama, staložena, tolerantna i smirena, iako je bilo prilika na kojima bi se neki ispsovali sve u 16.
kolege šoferi da pod hitno odu da pokupe neke savete o vožnji od koleginice!
jel crvenokosa? To je ona verovatno sa 531.Takođe i žena iz Transprodukta sa 59 vozi vrhunski, sve pohvale i za nju.
Neodržavanje grejalice koje su crkle, pa su ih onda popravljali. Kad su bili novi, odlično su grejali, ali već jedno 2-3 godine je smrzavanje u njima zimi i drago mi je što kod nas sad radi Strela sa Cobrama.Zašto je u Higerima grejanje slabo, a skoro da radi na maksimumu...
Takođe i žena iz Transprodukta sa 59 vozi vrhunski, sve pohvale i za nju.
Da, igrom slučaja u poslednje dve nedelje me je ona često vozila. Stvarno sve pohvale za nju!
jel crvenokosa? To je ona verovatno sa 531.
Даница са 531 и више није црвенокоса. Сад тера Отокара са лагера.
Blago tebi, a primetio sam da mi 707 ide malo češće sa strelomNeodržavanje grejalice koje su crkle, pa su ih onda popravljali. Kad su bili novi, odlično su grejali, ali već jedno 2-3 godine je smrzavanje u njima zimi i drago mi je što kod nas sad radi Strela sa Cobrama.