Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 295 95,2%
  • BMC

Glasovi: 15 4,8%

• Ukupno glasača
    310
Jednostavno je, niko ih ne kontroliše. Primer - ima polazak u 12.15 pa sledeći u 12.23, a oba busa stižu u 12.25. Onda i krenu jedan za drugim, jer niko ovog prvog ne ubrza par stanica.

GB 3008 na 83 skracen do Slavije sada se okrenuo i krenuo ka Nemanjinoj.

3006 sa linije 83.

1000023142.jpg

Ne mora da znači da je za Strelu, Trans Jug je kupio dosta novih vozila. Uzeli su još nekoliko novih Otokara, nekoliko Lekonovih Cobri i prigradske Temse.

Obrni okreni za istog gazdu rade, inače mi je smešno, van novih vozila i stajališta ništa novo ne uvode, nema novih linija / polazaka, a značajnije će Grad plaćati godišnje + više prevoz neće biti besplatan.
Klasična kombinacija, a inače mi nije jasnp kako su došli do računice za nov prigradski autobus za manje od 200,000 €, podseća me na onu priču o pivu & pljeskavici za 100 dinara...🙂

da skrenemo na nešto pozitivno, danas oko 11:30-12h gospođa vozi 3334 na 75 kao Lando Norris, bez jedne greške i naglog kočenja, iako je u visokim čizmama, staložena, tolerantna i smirena, iako je bilo prilika na kojima bi se neki ispsovali sve u 16.

kolege šoferi da pod hitno odu da pokupe neke savete o vožnji od koleginice!

listam vesti pre par dana i naletim na oglas.

da li je ovo znak od boga da menjam karijeru?

Prilozi

• Screenshot_2024-11-18-22-32-56-673_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-18-22-32-56-673_com.android.chrome.jpg
    80,7 KB · Pregleda: 189
da skrenemo na nešto pozitivno, danas oko 11:30-12h gospođa vozi 3334 na 75 kao Lando Norris, bez jedne greške i naglog kočenja, iako je u visokim čizmama, staložena, tolerantna i smirena, iako je bilo prilika na kojima bi se neki ispsovali sve u 16.

Takođe i žena iz Transprodukta sa 59 vozi vrhunski, sve pohvale i za nju.

Da, igrom slučaja u poslednje dve nedelje me je ona često vozila. Stvarno sve pohvale za nju!

Takođe i žena iz Transprodukta sa 59 vozi vrhunski, sve pohvale i za nju.
Da, igrom slučaja u poslednje dve nedelje me je ona često vozila. Stvarno sve pohvale za nju!
jel crvenokosa? To je ona verovatno sa 531.
Даница са 531 и више није црвенокоса. Сад тера Отокара са лагера.

Vrh