Miroslaves
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 25.08.2015.
- Pohvaljen
- 1.281
3318 , 3319 i 3346 su na 94
3318 , 3319 i 3346 su na 94
Када ће више та линија?Vozio se sa njim danas, jedva cekam da uspostave 93 pa da mogu da se vozim gsp-om cesce!
Радујем се тој линији. Хвала.Nikola, postoji mogućnost da će prvog novembra uvesti tu liniju.
Oće sigurno u nekom trenutku, već su na većini stajališta obeležili liniju.teško da će se uvoditi uopšte.
Da sam sada direktor GSP-a faktura Gradu 850 din po kilometru.
Jbg vanredne okolnosti, sve košta...
Да сам на челу ГСП-а један аутобус не бих пустио да одрађује и покрива приватника, нек се сналазе, а и таман грађани да виде право лице појединих превозника
Meni majka mara, najyad za promenu nakon godina muke.Ukratko, i ovaj put je podela nekome bila majka, a nekom maćeha.
93 je trebalo da radi Kosmaj, sad kažu Nbgd.
S obzirom da fale vozači privatnicima a mi im krpimo rupe, teško da će se uvoditi uopšte.
Slao sam ovde tekst sa eKapije.Aha... Pa poklapa se, jer su me baš skoro neki Makedonci (koji inače ne prate javmi prevoz) pitali kako su se pokazali Solarisi kod nas. Verovatno tamo već uveliko pišu o tome.
Nema šta da deluje iskopirano. Dobro je da ugrađuju nečije uvozne table a ne one iz sopstvene produkcije. Ni MAN ne pravi tu tablu, nego ih imaš od proizvođača kao što su VDO, Actia itd. Kod većine gradskih autobusa evropskog porekla, razlikuju se uglavnom po instrumentima i možda po otvorima za ventilaciju, dok je ostalo standardizovano.