Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

  • Solaris

    Glasovi: 244 94,9%
  • BMC

    Glasovi: 13 5,1%

  • Ukupno glasača
    257
Nisam bio primetio da su povukli stare autobuse iz saobracaja (osim 28 koja je sad autobuska). Kako se popunjavaju rupe u redu voznje pojedinih linija koje ih redovno koriste (16,101,95)?
 
Imobilisali su Japance i Conecte 2003. godište, a u redu vožnje nema rupa jer otkako je počeo letnji red vožnje manje vozila saobraća na svakoj liniji
 
I ni to po letnjem redu vožnje ne poštuju
Vec preskaču polaske
 
Da li linije od privatnika nece biti na novoj aplikaciji? Da li neko zna
 
Nisu duzni da se loguju niko ih ne tera tek je proradilo ovo cudo naredice svima, moraju da prate sva vozila.
 
Nisam bio primetio da su povukli stare autobuse iz saobracaja (osim 28 koja je sad autobuska). Kako se popunjavaju rupe u redu voznje pojedinih linija koje ih redovno koriste (16,101,95)?
Rade japanci sa nbgd uveliko i sa ik218n krpe nekako ali nece ljudi da voze kante na 40c.
 
IMG_0774.jpeg

IMG_0772.jpeg

Jel trebaju nekome vrata za autobus? Ima drugar viška
 
Pre svega neadekvatna vozila na vrlo frekventnim linijama, po letnjem redu vožnje. Čudi me sa se ne dešava češće.
 
Да ли постоји неко обавештење где не може зглоб, не може Соларис, Бмц и слично?
 
U principu, trebalo bi da u SJP postoji podela na zglobne/solo/minibus linije. To ih naravno ne sprečava da ubacuju solo na zglobne i obrnuto (malo ređe). Ako si mislio na neke fizičke prepreke, mislim da na 32 nije mogao i da na 202 ne može zglobni zbog okretnice, ranije na 511 nije mogao Solaris zbog pružnog prelaza u Železniku, na 84 kao nije mogao zglob zbog parkiranih automobila na Galenici, iako je do 2003. redovan bio zglob. Na 25, 26 i 30 zbog uskih ulica pre svega u Marinkovoj bari ne može pušer, mada mislim da sam jednom video ik218n da se provlači na 26. Na 25P nikad nije išao zglob zbog okretnice u Kumodražu. Ali opet, bila je priča da su jednom poslali zgloba na 202. Ne smem ni da pomislim kakvo je bilo okretanje ispred one trafike. :)
 
Vrh