А-а-а, неће бити, бар не по том питању! Па толико је неумесно поредити ову годину са, рецимо, 1969., дакле 50 година уназад да се вратимо, видели бисмо да је тада клима била далеко пријатнија, а температура много нижа него данас. Ем су градови били мање насељени, ем су, самим тим, били и мање загрејани, ем Земља није толико променила нагиб. За вашу информацију (а и за остале који ово можда буду поновили у будућности), по струци сам метеоролошки техничар (додуше, још нисам запослен у тој бранши јер крећем на студије метеорологије у октобру), и о ћуди и циклусима ове планете знам више него неки назови еко-активисти!!! Ко не верује у моје тврдње, нека изволи у РХМЗ на Кошутњак, нека погледа метеоролошке годишњаке од пре 40-50-60 година и упореди их са овогодишњим, и све ће му се само рећи. Сходно томе треба прилагођавати и јавни превоз, зашто се плашимо чињеница? Када се почетком 20. века појавио трамвај на струју, старији су се плашили јер су мислили да ће их ударити струја, па шта је требало, да све прилагодимо њима, да не мислимо уопште на нас?! Па да је тако било трамваје би и данас вукли коњи, а возове парне локомотиве! Толико од мене.Ne zaboravite da su danas ljudi razmazeniji nego ranije. Nekad je stari autobus bio normalna pojava u Beogradu. Danas se u gradu bece kad vide fap ili ikarbus iz 2001.
За #3229 - потписујем. Машина и по, утегнут, све под конац. Е сад за #3218 не знам, нисам се баш тако скоро возио њиме, раније је био врх, можда је од скоро почео да се ,,чује" на нафту... Иначе, тај #3218 је био мој најдражи примерак ЛЕ-а уз #3229.Gb. 3222 - 3229 su ik112le koji valjaju, secam se 3229 dok je bio na 1/407, bio je brzi od 3218.
Djole Pevcanin":1woy25pd je napisao(la):ЛЕ не може бити добар аутобус, штавише и не може се сматрати аутобусом. То је канта састављена на шасијама од којих је Мечка дигла руке.
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Ok. Ako je 96 kanta,sta su onda drugi 103F. On spada u bolje. Sta je sa 71,75,95,101,107,108,109. To su lesevi[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=655516#p655516:3gxeh8kf je napisao(la):ACA » Sub Avg 31, 2019 10:19 pm[/url]":3gxeh8kf]Gb. 96 je teska kanta, stavljaju ga vikendom na 405, a radnim danom na 407. Podolit blatnjav i pocepan, prozori neoprani, kod srednjih vrata zalutala zuta sipka iz nekog drugog autobusa, zid koji prekriva konstrukciju na srednjem levom delu autobusa (kod crne kutije) je pukao, motor se dere i gusi pri usponu. Lom.
Nema, svi pitaju, a Gsp ćutiBender Rodriguez":3jdume7a je napisao(la):Kad se već toliko pominje Ikarbus, ima li nekih vesti otkako su došli Kinezi? Bilo formalnih, bilo neformalnih...