marrecar » Pon Jun 06, 2016 5:00 pm[/url]":1mcrvtgu]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=390274#p390274:1mcrvtgu je napisao(la):
Bumbarevo brdo » 06 Jun 2016 03:45 pm[/url]":1mcrvtgu]
Niko nije rekao da je crno staklo deo kolor seme, ali autobus kada se pogleda dominiraju samo dve boje i to je cinjenica. Da li ti zaista mislis da je ova kolor sema izglasana od vecine ili od Dr malog i njegovih posl pajtosa kojima je to najvise odgovaralo? Koliko se secam, na razlicitim mestima su bili razliciti rezultati glasanja. O toleranciji i o tome ko je zapoceo sa neprimerenim komentarima, nema potrebe da diskutujemo, postoje postovi iznad, sve je jasno. Slobodno budi i evropejac i, sve je to sad moderno. A o tradiciji je takvima dzabe pricati.
Ne mogu da budu razliciti rezultati glasanja kada je na jednom sajtu bilo zvanicno glasanje. Nazalost, ne secam se da li su tu bili objavljeni rezultati i brojevi, ali mahom su na drugim sajtovima, pa i ovde, podrzavali ovu crvenu/bez semu jer je to stara boja na koju su ljudi navikli.
Upravo ti potenciras da ta crna boja u sklopu sa crvenom te podseca na ono na sta te vec podseca. I o svemu tome pricas kao da to moze da se promeni i kao da je deo seme. Ako ti toliko smeta, zali se zvanicnicima i Ikarbusu jer se osecas uvredjeno sto autobus podseca na siptarske boje.
A ovo "Slobodno budi i evropejac i homo-homo" je samo dokaz da ti citas ono sto zelis i da pises ono sto zelis, bez obzira na to sto ti ja pisem. Ti i dalje misli fa sam ja evropejac (gle cuda Srbija se nalazi na kontinentu koji se zove Evropa) i da sam gej, meni nista to ne smeta. Zasto bih bio "uvredjen" cinjenicom (ujedno si i ti to, ne razumem tvoju logiku vredjanja) i nekom lazi. Pa ti kako ti volja, potpuno me ne dotice sta ti mislis o meni.