plazacicmilos
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 13.06.2019.
- Pohvaljen
- 3.131
Naravno. To treba prijaviti i zabraniti, a deca lepo u klubove pa neka gledaju šarena svetla do mile volje.

Drugo je moj snimak.
Naravno. To treba prijaviti i zabraniti, a deca lepo u klubove pa neka gledaju šarena svetla do mile volje.
То се и ја питам. Данас сам видео Соларис 3097 на линији 37, такође зглобни. После њега — два турчина. Језа ме спопада при помисли да се септембар ближи, и ускоро ће ови пољаци отићи код македонаца. Зглобни Соларис аутобуси, који су, и са 10+ година стажа, и даље свемирски шатл за нове БМЦ канте из Турске, желе да их донирају Скопљу, а и онако нам недостају зглобни бусеви. Шапић и Весић, верујем, ће добити дуже казне када им дође независно тужилаштво после пада СНС-а, пошто су безобзирно крали, намештали јавне набавке и преварили.Ozbiljno se pitam zašto GSP ne pošalje kvalitetnije autobuse na tako zahtevnoj i opterećenoj liniji?
Pogon Novi Beograd naročito. Da li mogu malo da menjaju i stave plavi bmc procity 18, eto makar da je novije vozilo na toj liniji?!
Pogon Kosmaj šalje plave otokare, ali nije dovoljno.
Linija 27 ima skoro sve novije autobuse, retko koji solaris upadne.
ali nesumnjivo unose dobru energiju u autobus.![]()
Bili su možda pojam, al plavi BMC-i su ipak novi autobusi, i ma šta se pisalo ovde prijatnije je sad voziti se njima nego li već i izraubovanim Solarisima. Ma koliko bili kvalitetni godine i kilometraža čine svoje, pa je podolit popustio, pa generalno enterijer postaje ofucan, karoserijski još uvek odlični, al mehanika kako gde. Ne idu još nigde kako reče @1111, jer još nemamo vozila koja mogu da ih zamene.То се и ја питам. Данас сам видео Соларис 3097 на линији 37, такође зглобни. После њега — два турчина. Језа ме спопада при помисли да се септембар ближи, и ускоро ће ови пољаци отићи код македонаца. Зглобни Соларис аутобуси, који су, и са 10+ година стажа, и даље свемирски шатл за нове БМЦ канте из Турске, желе да их донирају Скопљу, а и онако нам недостају зглобни бусеви. Шапић и Весић, верујем, ће добити дуже казне када им дође независно тужилаштво после пада СНС-а, пошто су безобзирно крали, намештали јавне набавке и преварили.
@Solaris 3140 ;), @Kesha: Дај Боже да је тако. Соларис је по мом мишљењу најбољи аутобус који смо имали, али знатно је млађи од MAN Јапанаца. Соларисе смо добили 2014. године, што значи да има само 11 година. Све је због глупих старосних ограничења од 10 година за ГСП и 7 година за приватнике. Преостали су нам само турски и кинески кршеви (БМЦ, Акиа, Отокар)... Само Стрела поседује супериорна возила: Mercedes-Benz Conecto, Intouro, Citaro, IVECO... Али џабе је то када је СНС режимски приватник који је преузео све потезе од ГСП-а (100-700) и још неке двоцифрене правце...Granica je pomerena na septembar 2026. Ne idu nigde Solarisi.
@Solaris 3140 ;), @Kesha: Дај Боже да је тако. Соларис је по мом мишљењу најбољи аутобус који смо имали, али знатно је млађи од MAN Јапанаца. Соларисе смо добили 2014. године, што значи да има само 11 година. Све је због глупих старосних ограничења од 10 година за ГСП и 7 година за приватнике. Преостали су нам само турски и кинески кршеви (БМЦ, Акиа, Отокар)... Само Стрела поседује супериорна возила: Mercedes-Benz Conecto, Intouro, Citaro, IVECO... Али џабе је то када је СНС режимски приватник који је преузео све потезе од ГСП-а (100-700) и још неке двоцифрене правце...
Jutros sam išao sa njim. Rastresen, ali dobro gura i dalje. Najčešće je na 30. Prava retkost je videti starijeg Otokara na potezu 300. Ovo je možda tek treći put da su poslali starijeg na neku od linija poteza 300.Ritopek P2201 (304)
I predobar pas u kadru!
Hm možda uskoro RJ Kraljevo, RJ Niš (Videćemo...)
Pogledajte prilog 247170