Dobili smo potvrde od firme da smo radno angažovani u periodu policijskog časa i to se uz ličnu kartu dostavi policajcu ukoliko zahteva, ne lepi se nigde. Međutim, prve večeri su zaustavili Karaburminog vozača GSP-a koji je čekao na stanici poslednji 74 za Mirijevo i smarali su ga da to nije validno već da treba potvrda iz MUP-a (koju je verovatno sam poslodavac trebalo da dostavi, ali usled ovog haosa ne verujem da je iko stigao). Isto tako u dva navrata su dolazili i terali otpravnicu iz Mirijeva iz kućice (na Mirijevu je bilo najviše patrola po rečima vozača iz tog kraja). Ali generalno koliko sam video nisu pravli problem (mislim, vidi se čovek u uniformi, gde će da skita), delovali su mi korektno pri kontroli (baš su aktivni bili) a nekad nekog vozača čak su i povezli do kuće dok patroliraju da ne bi čekao lokal ili bus (kao mog kolegu prve večeri, policajac ga je zapamtio jer je on njega jednom povezao iz garaže sa dežurstva
). Uveče su se mahom javljaju kad ih sretnem u patroli. I da, mene nisu zaustavljali na putu do kuće (garaža mi je u Batajnici, od isključenja nisam gasio displej da vide da sam sa linije i nisam ih posle sretao).
Evo večeras i sutra ujutro niko ne izlazi na liniju u vreme policijskog sata (prvi polazak na 45 je u 5.15 iz Zemuna), a ja sam danas popodne radio tokom dana samo dva kruga na 45 (redukovana turaža, sa planiranih 11 odrađeno samo 5 obrta, dva puta je u garažu je išao bus, plus se jutros pokvario kod kolege pa je izgubio krug), tako da ništa od snimka muka i tišine. Nije bilo gužve u autobusu, mahom se deo putnika preorjentisao na automobile, no i tada nije bilo gužve po zemunskim sokacima.