Bulbulderac17
Advanced
Ne za sada. Koliko znam ovaj investitor je i taj plac hteo da uzme ali nije uspeo...još to nije rešeno imovinsko-pravno. Za sada ima dosta roma koji tu nelegalno žive.
Hvala sto si podelio to sa nama, i treba da svi budemo obavesteni o ovakvim stvarima.Investitor izgleda svima preti sa raskidom ugovora. To mu je neka fora....on nema pare da zavrasi zgradu ako raskine sa svima ugovor.
Mi kao stanari bih trebali da se slozimo i zajedno da mu se obratimo, dali licno ili preko advokata. Jer i ja ne vidim da ce on bilo sta popraviti, nadoknaditi ili isplatiti.
i ovo na renderu je bilo jezivo, suviše smešan prostor za takav konceptSamo da se uporede slike iz rendera, kako bih trebao da izgleda atrium, a kako je sada ispao....to je prevara. Atrium sada izgleda kao u nekoj bolnici.
A sto se tice klima uredaja, njih isto nije bilo na renderu....
Pratim komentare redovno na ovoj temi i stvarno ponekad ne verujem sta citam.Strasno, radovi kao da su stali, nista se ne menja, nedeljama, mesecima!
Ja isto ne vidim useljenje u ovoj godini.
1. Investitor je promenio izgled fasade, bez saglasnosti kupaca.
2. Rokove probio za malo pa godinu dana.
3. Atrium, po kome je projekat dobio ime, ne postoji, to je obican mracni hodnik. Taj prostor inace ne pripada samo kupcima iz suterena, nego svim stanarima. Dali ce bilo ko hteti tu da provodi vreme, ja bas sumnjam.
4. Kvalitet materijala je sve gori i gori. Jeftin i neodgovarajuci.
5. Radnici nemaju nikakvu obuku, ostetili su vec gotove stanove na puno mesta (lavabo, wc-solju, utikace za struju, klime, vrata itd.)
I na kraju opet ce biti: uzmi ili idi. Svi stanari bih trebali da se skupe i zajedno da pridu investitoru (koji isto ima stan u zgradi mislim) zbog svih nepravilnosti.
"imperativ mora da mu bude na tome da redovno obilazi radove i prijavi svaki nedostatak jer se to desava svuda"Pratim komentare redovno na ovoj temi i stvarno ponekad ne verujem sta citam.
Razumem frustraciju, pogotovo kod stanara prve dve lamele jer ljudi su ocekivali da se usele tad i tad, to se nije desilo i to dugo cekanje je idealna podloga za istu.
Ono sto mi upada u oci jeste ovo da se nista ne menja nedeljama, mesecima - ja ne znam da li ste prosli pored gradilista u toku tih istih nedelja i meseci i malo detaljnije pogledali situaciju.
Ja recimo redovno posecujem gradiliste, jednom nedeljno i svaki put vidim nesto novo. Npr, priprema se lokal u kome ce Maxi da se otvori u novembru - shodno tome zavrsava se jedan deo fasade na lameli 3. Deo zgrade koji gleda na sumu a pripada trecoj i cetvrtoj lameli je pripremljen za stavljanje fasadnih plocica. Unutra je malter gotov skoro do poslednjeg sprata. Dakle - radi se, mozda ne brzinom kojom mi, slucajni posmatraci ili kupci ocekujemo, ali da ce biti zavrseno - bice.
Sto se tice kvaliteta materijala, smatram da je ovo jedna od kvalitetnijih gradnji i ne slazem se da je jeftin a pogotovo ne da je neodgovarajuci.
Svako ko kupi stan u izgradnji u ovom kompleksu ili bilo gde drugde - imperativ mora da mu bude na tome da redovno obilazi radove i prijavi svaki nedostatak jer se to desava svuda. Sa majstorima je uvek muka, nije bas ni taj investitor kriv za sve.
Nama se desio jedan propust ali smo reagovali na vreme i nasli resenje koje je cak i bolje od prvobitnog!
Atrijum mi nikad nije bio fokus sto se tice ovog kompleksa, jer realno, ko bi i provodio neko znacajno vreme tu pored stadiona iza zgrade ili Zvezdarske sume, koja je na 4 minuta pesaka. A za klima uredjaje koji ne postoje na renderu, pa ja stvarno ne znam sta ste mislili gde bi oni trebalo da budu? Da su na fasadi spolja, to biste tek kritikovali, pretpostavljam. Tako da je negde i uloga istog da bude utociste nesrecnih spoljnih klima jedinica.
Izvinjavam se na duzem postu, ali ko je uspeo da procita sve, jedan dobronameran savet (koji niko nije trazio ) jeste da pratite i reagujete na vreme, bez nadobudnog stava jer to ce vam samo odmoci. Trazite sto vam pripada, predlozite neko resenje, svako normalan ce da vas saslusa ukoliko ne pretite odmah tuzbama, advokatima i slicno.