Da ali nije metalna cev koliko videh, a pritom ako je gipsani zid, računam moguće da ima neku metalnu konstrukciju iza. Šta ja znam.Postoje i detektori za metal i cevi u zidu![]()
Da ali nije metalna cev koliko videh, a pritom ako je gipsani zid, računam moguće da ima neku metalnu konstrukciju iza. Šta ja znam.![]()
Okej, samo proverite još jednom detektorom da li možda nisu kasnije razvukli ostatak ovog creva i po tom zidu ili je jednostavno sve otišlo dole u pod. Da ne biste pravili od govana pitu što bi se reklo.Dobre vesti.Hvala na predlogu da tražim fotke, na gradilištu su mi izašli u susreti i deluje da može da se ruši.
Pogledajte prilog 258881
Kao što @VideoID kaže, obavezno proverite još jednom, jer sa onog crteža što ste ranije stavili, na ovoj slici se vide samo ova dva velika loop-a širine 250cm, nema ovog manjeg širine 64cm.Dobre vesti.Hvala na predlogu da tražim fotke, na gradilištu su mi izašli u susreti i deluje da može da se ruši.
Pogledajte prilog 258881
Inače ko nije prolazio skoro, deluje da će asfalt u narednih par dana.
U Vašem slučaju je to ispalo pozitivno jer želite da rušite taj zid, ali ako nisu na drugom mestu nadoknadili, ispada da Vas je investitor "zavrnuo" za nešto više od 1m² projektovane površine grejnog tela...Da da, proverili detektorom. Plus po debljini zida deluje da nema ničega unutra.
Takođe sam pustio grejanje juče i potvrdio da je samo duži zid topao, što se poklapa sa fotkama.
Upitno je i kako bi to izgledalo pošto je obaveza svakog investitora da 1/2 bulevara (deo bliži njegovoj parceli) izgradi. U slučaju AG-a, sa druge strane bulevara još niko ne gradi niti će počinjati u skorije vreme, tako da bismo opet imali dve trake. Da je grad Beograd napravio bulevare kao u Beogradu na vodi, pa onda investitori krenuli da grade, verovatno bi nam cena kvadrata bila za 20% viša.Evidentno je da se rekonstrukcija ulica obavlja, i da će pri završetku objekata biti rekonstruisane ulice. Ono što je meni više smeta je što se odmah nije pristupilo izgradnji bulevara i ulica predviđenim PDR-om. Ovako će biti potrošen novac na rekonstrukciju postojećih ulica, da bi se nekad u budućnosti opet sve to prekopalo i izgradila infrastruktura kao što je predviđena PDR-om.
Ovako će biti potrošen novac na rekonstrukciju postojećih ulica, da bi se nekad u budućnosti opet sve to prekopalo i izgradila infrastruktura kao što je predviđena PDR-om.