Plus imas i slike na forumu na temi za kvart 64
Plus jedini izvor za ovu tabloidnu vest je post sa ovog foruma, očigledno sa ciljem da našteti ugledu kompaniji Greda.
A mislim da je jasno kome bi to ovde išlo u korist...
Plus imas i slike na forumu na temi za kvart 64
Znam, ja sam kacio deo tih slika.Plus imas i slike na forumu na temi za kvart 64
Ima u vise stanova propusta, to niko ne spori, ali pricao sam i sa ljudima gde stvarno nije bilo velikih propusta uopste.Dlazem se sa ilijom da je pokusaj diskreditacije Grede. Tabloidno ili ne, na slikama se vidi fuseraj. Sad zavisi i od ekipe do ekipe koja je radila konkretno taj stan ili odredjeni posao. Moguce i da je izolovan slucaj.
Da li smatrate da (pouceni dosadasnjim iskustvom) ima smisla uzeti stan u Lameli A2 (faza 2) istočna orijentacija, gleda na rodu i dekatlon. Da li ima nešto posebno što bi trebalo da znam za ovu lamelu odnosno ovu fazu?
Navodno mi tvrde da bi trebalo sve da bude gotovo do kraja 25, sto vidim da nema sanse po vasim komentarima.
Hvala najlepše.
Stan je tip 3C
Takođe, bio sam u svom stanu više puta u lameli B koja gleda na unutrašnje dvorište. Isto sam predao zapisnik sa nedostacima za koje je obećano da će biti rešeni do zvanične primopredaje. Sami nedostaci su takođe kozmetičke prirode i po neka ogrebotina na stolariji, ali ništa upadljivo. Hodnici, liftovi, pa i garažni prostor i generelano raspored stanova i ostavnih prostora po spratu je takav, da se stiče utisak da se o mnogim stvarima mislilo. Naravno, ostaje otvoreno pitanje loše komunikacije sa kupcima, ne nešto užurbanom delovanju da se što pre završi iako već uveliko idu penali. Videćemo kako će to na kraju ispasti. Kad se sve podvuče objekat kao takav je izuzetno kvalitetan.Ja sam u I fazi i stan gleda na unutrašnje dvorište, pa ne mogu da komentarišem orijentaciju i sl... ali mogu samu izgradnju.
Stan je gotov. Tražio sam i dobio priliku da obiđem i detaljno pregledam stan i ostavim zvanične primedbe (da ne čekam primopredaju).
Zadovoljan sam onim što sam video, odnosno biću zadovoljan ako se to sredi kao što je obećano.
Primedbe koje sam ostavio se odnose na zanatske sitnice (uglavnom su u pitanju molerski detalji)... nema tu ničega ozbiljnog ili nepopravljivog.
S druge strane, kvalitet objekta i materijala je definitivno iznad uobičajenog kod nas.
Spoljna stolarija (sa automatskim roletnama) je zaista odlična po svim merilima (uključujući zvučnu izolaciju). A i ceo objekat, tj. hodnici, deluje sasvim OK.
Cao, ja sam uzeo stan u lameli A1, faza II. Bio sam neki dan bas do zgrade, ulazio u stan deluje sve ok u smislu kvaliteta. Primopredaja nece pre Marta/Aprila…tako mi je prilicno direktno receno. Kapiram da je problem bio malo i do dozvola i radova na infrastrukturi koji su kocili fazu I.Dragi svi, pišem vam sa molbom za savet jer se trenutno lomim da li da kupim stan u AG. Kako vecina vas duze vreme ovde prati sta se desava i dosta ste informisani znacilo bi mi ako bi nego mogao da prokomentarise da li smatrate da (pouceni dosadasnjim iskustvom) ima smisla uzeti stan u Lameli A2 (faza 2) istočna orijentacija, gleda na rodu i dekatlon. Da li ima nešto posebno što bi trebalo da znam za ovu lamelu odnosno ovu fazu?
Navodno mi tvrde da bi trebalo sve da bude gotovo do kraja 25, sto vidim da nema sanse po vasim komentarima.
Hvala najlepše.