Stanar1978
Beginner
- Učlanjen(a)
- 31.10.2023.
- Pohvaljen
- 32
Ja sam bio prošli četvrtak i grejalo je lepo, veoma prijatan je bio boravak u stanu.Da li je pušteno grejanje u pokaznom stanu? Mene najviše interesuje kako greju zidovi![]()
Ja sam bio prošli četvrtak i grejalo je lepo, veoma prijatan je bio boravak u stanu.Da li je pušteno grejanje u pokaznom stanu? Mene najviše interesuje kako greju zidovi![]()
Pošto niste naveli kome se obraćate, ja sam pretpostavio da je pitanje za mene.Izvinite, vi sto ste pogledali stan sa kim ste bili u kontaktu oko razgledanja? Ja sam dva puta pitala i rekli su da ce javiti kad se moze videti i nista od toga... Kome da se obratim?
Bravo za pitanje, lično me nisu vodili, ali red je da se pitaju...A je li ko bio u garaži, pogotovo na nivou -2? Je li suvo?
To je potencijalno dobar ukazatelj kvaliteta gradnje, imajući u vidu da je u celom bloku 64 podzemna voda već na nivou od 5 metara.
Imas slike od Petka sto sam okacio pre 2 strane spoljasnja strana faze 2 i dalje stoje skeleZanima me dokle su dosli unutrasnji i spoljasnji radovi u fazi II? Nisam bio mesecima da vidim kompleks uzivo, pa me zanima.
Na CEOP-u je danas postavljeno da je odbijen i treći zahtev Telekoma i Direkcije za građevinsko zemljište za odobrenje izvođenja radova za priključivanje AG-a na infrastrukturu.
Ništa od onog što kažu treća-sreća, mada su ovaj put čini mi se primedbe minorne, pa će valjda biti četvrta-sreća...
Ne podnosi investitor taj zahtev već valjda Beogradske elektrane. Kada se taj zahtev odobri, mogu da krenu radovi (ali od strane grada), investitor tu nema šta da radi osim da kada bude grad završio, sredi ulicu oko zgrade i onda može primopredaja...Zašto kažemo da je bitno pa evo od kraja novembra pokušavaju da dobiju tu dozvolu i svaki put ćorak.Jel njima to kad odobre to znaci da nam mogu dati kljuceve!? Ne razumem se pa pitam. Jer ako
To znaci primoredaju kljuceva nije mi jasno zasto podnose zahtev kad nisu zavrsili prizemlje![]()
Sta treba grad da radi i zavrsi? Nisam razumeo najbolje? Pa ako cekamo da zavse celu ulicu to nece narednih meseci i meseci onda biti gotovo. Invvestiror moze da sredi onaj prilaz oko zgrade pa da odobre primopredaju.
Samo oko zgrade rasi onvestitor pravi dvosmernu ulicu, koja će kasnije biti jedan smer budućeg bulevara, nije sve na investitoru.Onaj put sve okolo je pun rupa , uzasan , nece to zavrsiti narednih godinu dana onda , put od Rode pa do nase zgrade i tu okolo
Godinu, do dvijeOnaj put sve okolo je pun rupa , uzasan , nece to zavrsiti narednih godinu dana onda , put od Rode pa do nase zgrade i tu okolo
Mene vise brine hladjenje. Ovo je najekonomicnije moguce grijanje.Ja nestpljiv da vidim kako greju zidovial izgleda cemo uci u stanove kad bude trebalo da se hlade
![]()