Šta je novo?

Airport Garden

Au. Gledao sam poslednje cene koje je neko okačio ovde za 60 i 70m2...doduše, u aprilu prošle godine :)

Mada sad malo bolje pogledah i ovo je lamela A koja će uskoro biti useljiva, a još je i preko agencije. Moguće da je za C gde je kasnije useljenje manja cena direktno kod investitora. 😁

Permutovao sam. C pre A. 😁 U oglasu je lamela C koja se uskoro useljva.

Dobih email malo pre, da se planirana primopredaja koja je trebala da bude u februaru odlaze zbog gradske infrastruktutre, e sad ne kazu do kada se odlaze, osim cinimo sve sto mozemo da bude sto pre....

• Sviđa mi se
Reagovanja: MrD
Da li su možda pomenuli kada će početi sa rekonstrukcijom okolnih ulica? Znam da je AG odgovoran da sredi delove ulica oko njihovog projekta.

Da li su možda pomenuli kada će početi sa rekonstrukcijom okolnih ulica? Znam da je AG odgovoran da sredi delove ulica oko njihovog projekta.
Jedan deo valjda treba grad da uradi (prikljucivanje na kanalizaciju), oko tih dozvola, mislim da ce AG da uradi jedan smer buduceg bulevara, koji ce do tada biti dvosmerna ulica za kolski prilaz garazi. E sad, sto ovo nije ranije trazeno, dozvole, i ostali kur*i/palci, ili pak jeste, ne znam, e sad da li je gradska vlada u tehnnickom mandatu ili ne, pa do novih izbora u BGD, pojma nemam. Ovo objasnjenj sa, slusao jos u dewcembru, mi smo sve uradili sto je do nas, cekamo grad da se pokrene, dakle nekih 45 dana kasnije, ista prica.

Ja nisam razumeo šta se konkretno čeka, ko se čeka i da li se zahtev može videti na CEOP-u. I da li su podneli i kome i kada...

Ja nisam razumeo šta se konkretno čeka, ko se čeka i da li se zahtev može videti na CEOP-u. I da li su podneli i kome i kada...
Ovo sam nasao zadnje na CEOP-u, (KO Novi Beograd, parcela 6899), da je zahtev (prijava zavrsetka objekta u konstruktivnom smislu) usvojena 25-og oktobra 2024. Nakon toga je druga adresa za kao investiror su Telekom Srbija i Sekretarijat za komunalne i stambene poslove, (doduse adresa je bez broja bb), prvi zahtev odbacen 12-of decembra, drugi zahtev podnet 10-og januara, jos uvek u procesu odlucivanja.
Screenshot 2025-01-27 154054.jpg

S gde vidiš ta dva poslednja zahteva? U kojoj m sistemu?

Uzmi -->"napredna pretraga"; --> za "Opstina / Katastarska opstina" izaberi "Novi Beobrad"; -->Za katastarsku parcelu stavi broj "6899", i videces.

Koliko sada vidim i drugi zahtev im je odbacen juce (27-og jan.) oko 15h, zato je i isao onaj email, posto su imali info da je zahtev odbacen. Valjda ce biti treca sreca, :)

Jedino sto je od odbacenog prvo zahteva, do podnosenja drugog zahteva proslo mesec dana, ali hajde da kazemo Nova godina, Bozic, itd... valjda ce sada biti brze, jace, bolje (ako me razumete)...

Koliko vidim oni nemaju saglasnost JP "Srbijagas", iako je trazena 22-og avgusta 2024, kao i saglasnost JP "Beogradske elektrane", tako da ja bih rekao primopredaja najranije u aprilu. A u aprilu Vaskrs, pa se to otegne, do pocetka maja, pa prvomajski praznici, i tako do oko 15-og Maja da kazemo realno, posto je njima rok za primopredaju cini mi se do 30-og juna.

Prilozi

• Screenshot 2025-01-28 085301.jpg
    Screenshot 2025-01-28 085301.jpg
    195,6 KB · Pregleda: 30
  • Sviđa mi se
Reagovanja: MrD
Vrh