Jedan deo valjda treba grad da uradi (prikljucivanje na kanalizaciju), oko tih dozvola, mislim da ce AG da uradi jedan smer buduceg bulevara, koji ce do tada biti dvosmerna ulica za kolski prilaz garazi. E sad, sto ovo nije ranije trazeno, dozvole, i ostali kur*i/palci, ili pak jeste, ne znam, e sad da li je gradska vlada u tehnnickom mandatu ili ne, pa do novih izbora u BGD, pojma nemam. Ovo objasnjenj sa, slusao jos u dewcembru, mi smo sve uradili sto je do nas, cekamo grad da se pokrene, dakle nekih 45 dana kasnije, ista prica.Da li su možda pomenuli kada će početi sa rekonstrukcijom okolnih ulica? Znam da je AG odgovoran da sredi delove ulica oko njihovog projekta.
Ovo sam nasao zadnje na CEOP-u, (KO Novi Beograd, parcela 6899), da je zahtev (prijava zavrsetka objekta u konstruktivnom smislu) usvojena 25-og oktobra 2024. Nakon toga je druga adresa za kao investiror su Telekom Srbija i Sekretarijat za komunalne i stambene poslove, (doduse adresa je bez broja bb), prvi zahtev odbacen 12-of decembra, drugi zahtev podnet 10-og januara, jos uvek u procesu odlucivanja.Ja nisam razumeo šta se konkretno čeka, ko se čeka i da li se zahtev može videti na CEOP-u. I da li su podneli i kome i kada...
S gde vidiš ta dva poslednja zahteva? U kojoj m sistemu?
Hajde jednom da odbiju, i da razumem, ali dva puta, ko radi u toj Direkciji (povratnici/e iz Austrije)?I to zahtev od Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju i Telekom Srbija:
Pogledajte prilog 227508
Jel moze neko meni kao laiku da kaze sta to znaci za nekog ko je uzeo u drugoj fazi?