Je l to u pitanju spoljasnje parking mesto koje je natkriveno ili je otvoreno kao u Belvilu? Meni je kod takvih parking mesta, ukoliko nisu natkrivena, problem sto ne mozes da racunas na to da ti auto bude cist, nevezano za vremenske prilike. Npr. ja sam juce oprao auto pre podne, parkirao ga u garazu i nije bitno sto je popodne padala kisa, meni je auto cist danas. Da sam imao parking mesto (koje nije natkriveno u celoj duzini auta) umesto garaze, morao bin da gledam vremensku prognozu kada planiram da operem auto i da izbegavam dane u kojima je moguca kisa.Airport Garden takođe nudi i jeftiniju varijantu od garažnog mesta - parking mesto. I to je sasvim OK (to je ono što sam ja uzeo).
Zar to parking mjesto nije bilo jeftinije od garažnog? Kolika je cijena ako nije tajna?U pitanju su otkrivena parking mesta, između lamela zgrade. Prilično su zaštićena od sunca zbog položaja, ali ne i od kiše i sl. - za to treba doplatiti više za garažno mesto. Ceo parking je zatvoren rampom.
Mislim da je parking mesto 15 hiljada koliko se secam a garazno 28. Svakako po meni ako se vec uzima mesto veceg smisla ima uzeti garazno.Zar to parking mjesto nije bilo jeftinije od garažnog? Kolika je cijena ako nije tajna?
Da li mozda imas neke informacije o unutrasnjoj keramici, meni su samo dali informacije o proizvodjacima ali nista vise.U pitanju su otkrivena parking mesta, između lamela zgrade. Prilično su zaštićena od sunca zbog položaja, ali ne i od kiše i sl. - za to treba doplatiti više za garažno mesto. Ceo parking je zatvoren rampom.
Bila je neka priča za ta parking mjesta da je to praktično rentanje na neki duži period (20-30god), nije trajno vlasništvo ?Mislim da je parking mesto 15 hiljada koliko se secam a garazno 28. Svakako po meni ako se vec uzima mesto veceg smisla ima uzeti garazno.
Da li mozda imas neke informacije o unutrasnjoj keramici, meni su samo dali informacije o proizvodjacima ali nista vise.
Iskopao sam urbanistički plan koji ti možda bude koristan ako te ovo interesuje i dalje: https://www.beograd.rs/images/file/adf6ac39d6e7e403ef3bcbb504717fb3_1401741208.zipZna li neko tacne udaljenosti svih kota izmedju Airport Garden i nove Dipem/Mazda zgrade - https://www.gradnja.rs/dipem-salon-zgrada-novi-beograd-falcon-group/ Zanima me da li ce stanovi, posebno ovi unustrasnji u drugoj fazi biti osuncani... Generalno, izgleda kao da ce nova Dipem zgrada skroz zagraditi Airport Garden.
Lepo si primetio...To je to, što se tiče "garden" dijela u nazivu
Ja sam vec gledao i nisam bio odusevljen nimalo.Od devojke iz prodaje sam dobio informaciju da ce "uskoro" biti spreman pokazni stan, pa ce moci da se vide i plocice (kuhinjske, kupatilske, podne zidne) parket, sanitarije stolarija itd.
Pa što?Ja sam vec gledao i nisam bio odusevljen nimalo.
Keramika je po meni skroz bazicna kao i sam parket, znam da u odnosu na druge projekte je bas razocaravajuce bilo meni.Pa što?
Gde si gledao materijale? Jel zavrsen ogledni stan? PozdravKeramika je po meni skroz bazicna kao i sam parket, znam da u odnosu na druge projekte je bas razocaravajuce bilo meni.
Prozori i vrata su ok, ali za ovu cenu kvadrata po meni je to moralo bolje da izgleda.
Sad mozda neko od ljudi koji su uzeli stanove u ovoj temi moze da podeli slike da i drugi mogu da daju svoje misljenje.