Dzigi Bau
Advanced
- Učlanjen(a)
- 25.05.2018.
- Pohvaljen
- 12.088
Nema gde igla da padne. Ovo je težak urbicid.
Има цела десна страна Омладинских бригада на овом потезу, ту ће тек да се гради.
Nema gde igla da padne. Ovo je težak urbicid.
Posledica parole sa Beobulida "samo nek se gradi", od pre nekih 18 godina.Nema gde igla da padne. Ovo je težak urbicid.
Je l samo meni neshvatljivo kompletno ignorisanje bilo kakvog trotoara oko celog kompleksa? Kao da već nije dovoljno što je ograničen saobraćaj kroz kompleks ("zabranjeno uvoditi pse" stoji svuda, ne znam zaustavljaju li pešake van 9-17h), i kao da nije dovoljno što su izgradili onu zgradu na sred Bulevara pre 15-20 godina. Mogli su bar toliko da ispoštuju formu da postoji bar neki trotoar, a ne pojas blata širine metar, i to ne ni svuda nego samo gde im nije trebao ulaz na parking.
Meni deluje da će se u budućnosti graditi zgrade iza ove prve koja se sada gradi do Omladinskih brigada a gde je trenutno parking (odmah do Wellporta).
Sigurno da hoce, najskuplje zemljiste i najskuplja poslovna lokacija. Lagano ce ukopati te parkinge pod zemlju.Meni deluje da će se u budućnosti graditi zgrade iza ove prve koja se sada gradi do Omladinskih brigada a gde je trenutno parking (odmah do Wellporta).