Šta je novo?

Airport City Belgrade [ Poslovni kompleks | 186 000 m²]

a investitori su ukapirali da je narodu apsolutno svejedno i da im ne treba ništa osim kvadrata

Dodao bih još i obavezno klima uređaje ! Najbezočniji primer u okolini je "The One" i "Soul 64" koji su imali platane reklo cca 50+ godina tik uz ulicu koji ne da nisu smetali izgradnji nego... ali džaba pričati, još više džaba se nervirati :(

A u medjuvremenu, najobičniji magistralni put od Izole do Pirana:

https://www.google.com/maps/@45.526...970602938!7i13312!8i6656?coh=205410&entry=ttu

P.S. Vozio pre par nedelja tuda, pa nisam mogao i da slikam, ali je dozivljaj bio za otvoriti prozor na +40°C i uživati !

1000053775.jpg
1000053776.jpg

Daleko sam od fotografskog umesea dr strangelove-a i ostalih majstora fotografije koji obogaćuju forum kvalitetnim foto sadržajem, ali kako su mi neki članovi foruma skrenuli pažnju na to da treba da počnem da postavljam fotke rešio sam da s'vremena na vreme probam da ubacim neku fotku. Kvalitet znam da nije nešto, i nije ono na čega su ljudi ovde navikli, ali postaviću

1000064043.jpg

Kao da su isekli šnitu sa Business Garden-a i zaheftali je na ovu zgradu, koja sama izgleda kao da je jedna od ovih zgrada pored upila vodu i nabubrila

Vrh