"Ne razumješ" - pa naravno, kada se nisi potrudio da pročitaš temu, o ovome se pričalo pre početka izgradnje zgrade 1700.
Ali evo: ja ih pitao, oni mi rekli - "da, očekujemo, logično je da se izgradi, treba i nama". Tada u planovima (video svojim očima) tu nije bila predviđena zgrada, bile su previđene na drugim mestima.
Grad su vodili slepci, uostalom kao i danas, nije ih bilo briga. Ljudi shvatili da od ulice nema ništa, da Grad to ič ne zanima, imaju plac koji su zakupilu u paketu i za koji plaćaju debele pare, napravili projekat, tražili dozvolu i izgradili soliter, svaki sprat za osam dana.
Grad nije bilo briga kao što ih i danas nije briga za npr. nasipanje i divlju gradnju duž obale Save, neodržavanje mosta na Adi, nebrigu o planiranim trasama ulica na kojima se naseljavaju Romi i sl, tako da nema tu šta sa se "ne razumje".
Sutra dan će se ovde pojaviti neki drugi mladi entuzijasta koji će takođe da kaže "ne razumjem" kako je moguće da je trotoar na Brankovom mostu zatvoren skoro dve godine. Moguće je, mi takve stvari gledamo svakoga dana.
Da živiš u Beogradu - razumeo bi.