nekrobatica
Novice
- Učlanjen(a)
- 01.11.2022.
- Pohvaljen
- 43
Зависи и од тога која је лизинг кућа у питању и какви су услови наведени у уговору.
Ne lete svi avioni iz A319/320 flote, zavisi od vlasnika. Konkretno znam da AerCap (vlasnik Tesle) i Deucalion Aviation (vlasnik APE i APF) ne dozvoljavaju. Svi ostali dozvoljavaju, mislim.Kako onda lete A320 i a319 do Moskve, Kazanja itd… I oni su isto pod lizingom
Иста ситуација је била када сам ја слетео из Москве у среду. Седео у сам у 10 реду до прозора а на пасошку контролу стигао 5. на реду, док је гужва на трансферима била велика.Јутрос сам се вратио из Солуна летом у 04.50. Послат је био АТР, али оно што сам могао да приметим, највећи број људи је отишао на трансфер након слетања у Београд. На пасошкој контроли, свега нас пар. Нисам до сада виђао толики број трансфер путника, па ми је занимљиво.
Isto i let prošlog četvrtka iz Larnake u 14:30, nezapamćeni broj putnika za transfer. Avion je bio krcat, a na pasoškoj pusto. Putnici su uglavnom bili severnjaci, barem su tako zvučali
JU 137 у 04.50.А кад си слетео из Москве? Обично они ноћу касно долећу, или утро рано, кад нема других летова. Раније, кад су летели дању, паскошка је била катастрофа.
Мислим да би најбоље било поставити велике лед-екране са разним рекламама и спотовима о Србији. А у терминалу 1 има довољно места и висине да се реконструише лепо и постави дрвеће и вертикалне баште унутар зграде.Pored toga hodnici izgledaju poprilicno dosadno. Fali makar neko cvece i klupe.
Koga zanima, od jutros imaju ''promociju'' od 26% na tarifu pri kupovini karata uz unošenje promo koda. Nisu odredili na koje destinacije se odnosi i na koji period, ali važi samo danas. Ja ne mogu ništa da nađem ispod 15 hiljada (Berlin, Atina), pa sam odustao, nekad treba iskulirati umesto posezati za impulsivnom kupovinom
Sledeći popust bi trebalo da bude 29. novembra, ako je sudeći po ovom linku na koji sam slučajno naišao
Ne mogu da se slozim. Za prosli Black Friday sam uzeo povratnu do Londona (Heathrow) za samo 9.178 dinara.Prošle godine taj black friday popust je bio zanemarljiv, skoro da nije bilo popusta. Na neke karte je bio 5-10%, a na neke se uopste nije primenjivao
Ako pokusavas za decembar da ubodes jeftinu kartu, tesko ces uspeti ispod 15 hiljada. Za takve cene bolje pokusaj januar, tu sam uboo par kombinacija za ispod 12.000 dinara do Berlina.Koga zanima, od jutros imaju ''promociju'' od 26% na tarifu pri kupovini karata uz unošenje promo koda. Nisu odredili na koje destinacije se odnosi i na koji period, ali važi samo danas. Ja ne mogu ništa da nađem ispod 15 hiljada (Berlin, Atina), pa sam odustao, nekad treba iskulirati umesto posezati za impulsivnom kupovinom
Sledeći popust bi trebalo da bude 29. novembra, ako je sudeći po ovom linku na koji sam slučajno naišao
Мени је ово скроз нелогично. Тврде како је све време профитаблиан и онда га укину у року од недељу дана.Air Serbia has suspended ticket sales on its flights between Belgrade and Tianjin past November 5. Passengers who booked tickets past this date have received notification of their flights being cancelled.
Air Serbia closes Tianjin reservations
Air Serbia ends ticket sales on Belgrade - Tianjin service past November 5.www.exyuaviation.com