dr strangelove
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 24.03.2008.
- Pohvaljen
- 10.315
Blic briljira. jezivo.Ma šta su vratili, eno prve verzije članka koju sam ja okačio i evo druge, gde su sve obrisali i preneli "kako bezbednost nije bila ugrožena".. id***.
Ne verujem da ce biti rezultata istrage.Hvala Bogu sve se dobro zavrsilo. Hitna istraga i preduzeti mere prema odgovornima. Imenom i prezimenom.
Biće ime i prezime: kapetan Jorgos Joanidis, i toeto.Hvala Bogu sve se dobro zavrsilo. Hitna istraga i preduzeti mere prema odgovornima. Imenom i prezimenom.
saopštenje Er Srbije kako je došlo do "tehničkog problema" i kako "bezbednost putnika nije bila ugrožena".
Po mom laičkom mišljenju, ovo je greška i tornja. Kako su im dozvolili ili ih nisu videli da poleću sa mesta odakle ne bi trebali poletati?
Zamisli, polećeš, odvajaš se od zemlje... i avion udari o nešto.Mislim da putnici verovatno nisu mogli da pretpostave stepen oštećenja na avionu. Jesu li im se otvorile maske za kiseoniok, je li avion naglo gubio visinu, je li bilo nestabilnosti...
Na T6 je pisalo, ali sad vidim da su izbaciliKo je rekao da odatle ne trebaju avioni da poleću?
Laički pitam, da li je dozvoljeno da E195 sa skoro maksimalnim brojem putnika poleti sa te pozicije? Da li je to po proceduri?Ko je rekao da odatle ne trebaju avioni da poleću?
Na T6 je pisalo, ali sad vidim da su izbacili
Ako ta pozicija ima deklarisane duzine za poletanje (mrzi me da otvaram aip da proveravam) i ako po tabelama za performanse avion moze da se uklopi u te duzine sa datom masom, meteo uslovima i konfiguracijom aviona, onda moze.Laički pitam, da li je dozvoljeno da E195 sa skoro maksimalnim brojem putnika poleti sa te pozicije? Da li je to po proceduri?