Darko78":1g7uk5lp je napisao(la):Moze neko da objasni zimski red letenja prema Njujorku .Otkud letovi ,cetvrtak ,petak,subota,ponedeljak i danas(utorak).
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=502034#p502034:151rc691 je napisao(la):Gringo » Tue Dec 19, 2017 11:09 pm[/url]":151rc691]Да ли они који су задовољни новим седиштима, боље рећи скамијама, могу да ме науче како да седим, а да се после не жалим? Зашто на летовима Аегеана, Туркиша, па чак и Аустриана, (Арапске компаније су виша лига) изађем из авиона и немам проблема са кичмом и осталим костима, а кад изађем из "нашег авиона" не могу да се саставим бар два дана. Причам о летовима за Рим и за Бејрут. Попуњеност авиона, јако слаба, ни трећина.
Sad sam hteo to da napisem. Idem za 10ak dana za US pa planiram na prolece opet i otvorim sajt Air Serbie i vidim da imaju za neke gradove (npr mene zanima Sarlot i preko Njujorka odlicna veza od kad je Lufthansa ukinula jutarnji let za Minhen).JohnnyLee":2gx84dow je napisao(la):наводно, добили су 4 слота у Торонту. иначе, ако нисте знали, Ер Србија има уговор са ЏетБлуом и Америкеном за летове даље од Њујорка