Jednom sam već pisao - kako najpreciznije na forumu znati da idu izbori?
Da li ja mračim i hejtujem, ili sam samo realan, pokazaće vreme. A šta ćemo ako kojom nesrećom budem u pravu?
Tvrdim, a to sam već pisao, vezano i za ovo i sve drugo: Užice nikada nije imalo nesposobniju vlast! Zato, nikakvo čudo što taj projekat nisu uradili. Pored nesposobnosti, nemanja para, tu je i ogromna netrpeljivost sa čajetinskim rukovodstvom.
Dok im se grad guši u đubretu, dimu i smradu, dok se ulice raspadaju, a automobili odskaču po rupama, pešaci hodaju kolovozima jer trotoara nema ili su na njima nepropisno parkirana vozila, saobraćaj stoji u kolonama... gradske vlasti asfaltiraju 100m šetališta da bi ih sutra otvorio predsednik lično. Kad već nema novih fabrika, škola, bolnica... dobar je putić u Velikom parku.
Prihvati kritiku, Dragane, prihvati da postoji i neko drugačije mišljenje i da nije uvek sve onako kako vlasti pokušavaju da plasiraju i predstave. Tvoje legitimno pravo je da izneseš svoje mišljenje. Ali, ne zaboravi, ima nas što takođe mislimo, vidimo, znamo ponešto, posebno na svom terenu. E, pored tog prava, imaš i obavezu da poštuješ takvo mišljenje da bi i tvoje bilo razmatrano kao relevantno. Čist reciprocitet.
A brana inače piša na sve strane