prostorni planer
Advanced
- Učlanjen(a)
- 07.06.2010.
- Pohvaljen
- 4.664
Nisi rekao? Pa na temi o tunelu kroz Kadinjacu crtas neki svoj izmisljeni koridor gde crtas crveno magistralu do Perucca i tu si objasnjavao kako je to tvoj koridor koji si ti zamislio i meni pises kako su ljudi upuceni ka Uzicu iz Perucca (tih 100 radno sposobnih ljudi) i kako je to veliki turisticki centar (Hotel Vrelo ne radi od 1991 a hotel Jezero zaposela zandarmerija kao njihovu kasarnu). Zapadna Srbija je opustela, nema saobracaja nigde van magistrale za Zlatibor. Sredinom septembra sam putovao radni dan oko 10 od Bajine Baste do Uzica i sreo sam OSAM vozila. Ovo sve sa realizacijom projekata je odavno zakasnilo. U avgustu sam bio kod aerodroma, to je pustinja, nigde nikoga. Drasticno se vidi propadanje i opustosenje ovog prostora. Meni je zao, moji su svi iz uzickog kraja, ali to je istina. Predsednici mesnih zajednica i direktori su isto politicari i oni isto govore sta bi voleli da se cuje i ono sto im je obecano kak gotovo, ali realnost je drugacija, ocas posla se preusmere budzetska sredstva i odose na drugu stranu, tako da nemoj vise da nas zamajavas recenicom opredeljeno u budzetu, predvidjeno u budzetu, naslusao sam se ja toga, a na terenu ne mogu ni neko kliziste da saniraju po deset godina.