Šta je novo?

Aerodrom Nikola Tesla - (Avijacija)

ocelot wrote: ,,...uvek podržavam korišćenje tepiha jer doprinosi mnogo prijatnijem ambijentu,,

Ne nikako, jednostavno
tepih na aerodromu je inkubator raznih zaraza iz celog sveta.
Verujem da ipak NE podržavaš takvu opasnu estetsku zamku posebno kada smo mi i naše održavanje u pitanju
😀
 
Jedno od bitnijih unapredjenja je prošlo nezapaženo. Upotreba kante za smeće kod hleb i kifle je, pazi sad, besplatna! :)

B99364C5-3A8B-4A68-A37E-5499484A2707.jpeg
 
Не после је исто бесплатна али мораш да скок еш иза угла до контејнера да истерсеш кесу.
 
Саранио нашу навику одлагања смећа на једно место?
 
Ови ромбићи биће нова визиткарта аеродрома. Није много лепо, али довољно оригинално како би се издвојио у мору истих. Шта је ту је. Приватни капитал
 
Ови ромбићи биће нова визиткарта аеродрома. Није много лепо, али довољно оригинално како би се издвојио у мору истих. Шта је ту је. Приватни капитал
"Ромбићи" се, како написах првог дана када се појавило решење (јер је више него очигледно), а касније је потврдио и концесионар, "гађају" са истим таквим ромбићима на фасади Музеја ваздухопловства.
 
Тешко ми је да ухватим везу, јер је на музеју фасада заокругљена а овде је 2Д. Али, лепо ако су на то мислили на ту везу... Музеј је заиста ремек дело.

П.С. Ипак, на музеју су троуглови
 
Poslednja izmena:
Кхм, кхм, математичар у мени нема мира, сав се пренемаже. Какви вас ромбови спопали? На музеју нема никаквих ромбова, у питању су преломљени квадрати. На новој фасади аеродромске зграде, морало би да се слика под правим углом, да бисмо били сигурни, али и ту је највероватније у питању квадратна шара.
 
Vrh