Šta je novo?

Aerodrom Nikola Tesla - (Avijacija)

Definitivno nije dovoljan sadasnji broj. To ce morati da prosire. Cini mi se da bi dolasci trebalo da budu u ovom prosirenju centralnog dela koje se gradi.
 
Biće prošireno sigurno.. iskopan je i "podrum" ispod ovog trouglastog proširenja.
 
1649817436855.jpg
1649817437030.jpg
 
Taj deo mi se nije svideo ni 2006. kada je otvoren..
 
Ako se ne varam, pasoška se seli gore na sprat, gde su sada dolazni hodnici?
 
Trenutna regulacija kretanja za dolazne putnike je uzasna. Onaj prostor gde se cekaju putnici, koji je ionako bio premali, je sada jedno 15 puta manji. Ne postoje vise stepenice da se popne u prizemlje. Kada se izadje pravi se ogroman krug po neravnom betonu. Bas sam se razocarao kako su ovo organizovali.
Јбг друже,то је проблем што се ниси убацио на пројекту,штета јер је такав стручњак остао ван система па сада гусли не форуму,баш штета.....џаба им школе ту си то из прве провалио....

Послато са SM-G9500 помоћу Тапатока
 
Приметио сам гледајући све ове слике нешто необично, да на разним местима где је исписан назив аеродрома или лого и слично углавном пише "Belgrade airport",
то јест да натписа Никола Тесла скоро нигде нема или да је бар сведен на минимум.
 
Novina je da na C7/C8, C9/C10 I C11/C12 sirokotrupci ne moraju da budu parkirani 'ukoso', vec mogu upravno na terminal.
 
Приметио сам гледајући све ове слике нешто необично, да на разним местима где је исписан назив аеродрома или лого и слично углавном пише "Belgrade airport",
то јест да натписа Никола Тесла скоро нигде нема или да је бар сведен на минимум.
Тачно то, једино је остао онај натпис на челу аеродромске зграде. А такође нигде нема натписа на српском, наравно на ћирилици.
 
🤣

Težak promašaj od komentara. Kod nemaca, baš suprotno slični infrastrukturni radovi ne prolaze brzo, ali naši ljudi vole tako da pričaju gluposti a uglavnom pojma nemaju o samoj temi.

Ono što ruku na srce fali jeste bolje obeležavanje radova.
 
Mogli su na ovom proširenju terminala 2 da naprave isti krov kao na terminalu 1. Bilo bi zgodno.
 
Pored toga što su sa aerodroma proterali ćirilicu i naziv "Nikola Tesla", ispred aerodroma su pored srpske istakli i francusku zastavu ?! Otkud pravo koncesionaru da ističe stranu zastavu? Strana zastava se ističe izuzetno, u skladu sa zakonom, a "Vensi" izgleda planira da je stalno drži na ulazu aerodroma. Da smo normalna zemlja, to bi bio prvorazredni skandal o kome bi izveštavali mediji.

Sent from my SM-S906B using Tapatalk
 
Vrh