ГЕНЕРАЛ
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 08.05.2022.
- Pohvaljen
- 1.987

Belgrade Airport handles over a million passengers in a single month
Belgrade Nikola Tesla Airport welcomed over one million passengers in August.
УжасÐubre i korov na starom mestu. Navodnjavanja bez.
![]()
![]()
![]()
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Da pomenemo i drugi VIP salon koji pored onog Air Srbija postoji na BEG, "Business Club". Nalazi se neposredno desno od AS VIP, u bočnom hodniku, posle WC-a. Ne znam ko je operater.Nešto definitivno zapinje na aerodromu. Ovaj salon je uveliko trebalo da bude otvoren, a sada je vest u fazonu "Air Serbia planira".
![]()
Air Serbia planira da otvori novi premijum salon na beogradskom aerodromu
Air Serbia planira da otvori novi premijum salon na beogradskom aerodromuwww.ekapija.com
Ja neznam zasto ne vidis bas ni jednu koristi.Не знам како су успели да направе АНТ непријатнијим него што је био пре реконструкције/концесије? Јел имате исти утисак? Мислим да је зато што је уведено доста тамних боја, што је проширење рађено нестручно и импровизаторски и што имамо сви тај субјективни осећај знајући да су толике паре отете/утрошене а резултат раван нули.
Ово је вероватно најбеднији пројекат ширења аеродрома средње величине за који знам. Кога не мрзи, може да се врати на почетак саге о концесији где сам тврдио да неће бити никакве опипљиве користи за нас од концесије и да је једини циљ заваљивање још једног перспективног, тада профитабилног јавног предузећа.
za xy godina postojanja tog raspalog business cluba, ovo je prva ikada pohvala za isti. prosto ne verujem sta citam.Da se dotaknem i VIP salona
Da pomenemo i drugi VIP salon koji pored onog Air Srbija postoji na BEG, "Business Club". Nalazi se neposredno desno od AS VIP, u bočnom hodniku, posle WC-a. Ne znam ko je operater.
Osim tog malo neuglednog ulaza, sve ostalo je potpuno pristojno i čisto. Posetio sam ga rano ujutru i bio je baš pun. Postoji korektan izbor pića, osim što je tog jutra mašina za kafu nešto zaglavila. Hrana je ok, kao pansionski doručak u skromnijim hotelima, ali sasvim ok. Sveže i kvalitetno. Možda kasnije tokom dana bude veći izbor.
Transfernim putnicima sigurno smeta što ne postoji tuš.
Pored karata biznis klasu za neke prevoznike, može je ući i preko nekih kartica, nekih banaka. Ja sam preko Master kartice i aplikacije LoungeKey. Moja banka daje 4x godišnje za Premium i 2x za Gold, jednokratno. Proces registracije je prost, ali pošto se ostavljaju podaci sa kartice, treba biti vrlo oprezan. Skeniraju kartu a "plaća" se aplikacijom ili samom karticom, koja svejedno mora biti registrovana u sistem. Naravno, moguće je i platiti pristup.
Neko voli VIP salone, neko ne. Meni lično se sviđa, jer je dosta opuštenija atmosfera nego na gejtu. Pogotovo ko ima privilegiju da uđe bez dodatnog plaćanja.
A i tih 30 ili već koliko evra i nije toliko mnogo (u odnosu na aerodromske cene) za sat vremena opuštanja, jela i pića.
Nauči da prihvatiš konstruktivnu kritiku, niko nije rekao da je najgori, to je spinovanje, već da može bolje i da mora bolje.Kako je ovaj aerodrom Nikola Tesla los da ja nemam reci. Cak je i Malteski aeorodrom bolji od naseg. Ne zasluzuje da nosi ime Nikola Tesla.
Zamisli odes na Istanbulski aerodrom i onda sletis na aerodrom Nikola Tesla....koja tuga....