Ovakve klupe bi mogle na Prokop, mnogo bi se bolje uklopile u veliki hol umesto onih tamnih sivih...Pogledajte prilog 233775
Коначно почело озелењавање.
Радови на Теслином тргу и даље трају:
Pogledajte prilog 233776
Онај премиум чек ин Ер Србије стварно добро изгледа а добио сам инфо да ускоро креће постављање система за аутоматско укрцавање пртљага. Буквално сам чекао 15 мин да предам пртљаг, док су људи у реду на чек ин шалтеру Ер Србијр били дупло бржи од мене са све чекирањем а ја чекирао преко апликације. Пролазак границе и КД функционишу готово савршено, али народ не чита упутства и обавештења па пакује у ручни пртљаг течности без кесице или у недозвољеним количинама и паковањима а буквално обавештења очи да ти истерају и на сваких неколико десетина метара оног реда су столови са оним кесицама за паковање течности. Да нема тих који заустављају саобраћај било би још брже. Тоалети су се доста поправили.
Биће колико сам разумео на Теслином тргу у неког дрвећа у саксијама и неке биљке између ових клупа. А генерално се отвара велики простор завршетком трга на аеродрому.Ovakve klupe bi mogle na Prokop, mnogo bi se bolje uklopile u veliki hol umesto onih tamnih sivih...
Te postojeće neka prebace u neki park.
Само ако имамо реципроцитет у њиховим државама!!!![]()
Elektronsku kapiju na beogradskom aerodromu mogli da koriste samo Srbi: Sada se menjaju pravila, oglasio se MUP
Državljani EU i Šengen zone moći će da koriste e-gate na aerodromu "Nikola Tesla".mondo.rs
И њих треба казнити као у свим нормалним државама...Komentari tipa "a kako ce sad vlasnici svoja vozila da pomere" za 3,2,1...
Плате "паук" са дукашком руком, и час посла су на овој страни барикадеKomentari tipa "a kako ce sad vlasnici svoja vozila da pomere" za 3,2,1...
Mislim da je ova rasprava vec jedno bila ali ajmo opet.И њих треба казнити као у свим нормалним државама...