Šta je novo?

Aerodrom Nikola Tesla - (Avijacija)

Ovo je neko vrlo nepismen napisao.
Ispade da je Kurti srpski premijer, a ovi ostali su i onako deo vladajuće koalicije velikog šatora.

Чиме ће летети? Ако полете...
Мени је фасцинантно, да штите Вучића од Сороша тог истог са чијим се сином Вучић конкретно дружи.

Уопсталом ко ако не Вучић може да ограничи рад НВО, као што је зауставио возове, аутобусе.

А сада се жали на све њих.

Nedavno sam letio do i od amsterdama. I pri odlasku i pri povratku Air Serbia I KLM polecu sa par minuta razlike. U Amsterdamu bar pise koja kompanija, pa se lakse nadje belt, ali u povratku na ekranu Beogradskog aerodroma pise samo polazna destinacija i broj leta koji se rotira kroz sve code-share kodove (pa i za KLM let ima JUxxxx i obratno) i naravno, svi putnici osim mene otisli na belt koji je bio prvi na spisku, a koji je bio KLMov, pa sam ja imao javno obracanje ispred KLM belta da usmerim ljude.

Ako vec ne mogu ili nece da postave i prevoznika na taj ekran, mogli su ih barem staviti na isti belt, ovako bas bezveze situacija sto vecina ljudi pogresi belt.

Hoće li ovo uticati na broj putnika na aerodromu?

- Veliki je procenat otkaza. Zadnje informacije koje ja imam su čak preko 28%, negde oko 30% kada govorimo o redovnim grupama i negde i do 40% kada je reč o kongresima i nekim manifestacijama koje je trebalo da se održavaju, a koje su međunarodnog karaktera. Velika je šteta za turističku privredu. Sa kolegama sa kojima sam pričao, počinjemo da to upoređujemo polako sa periodom korone

Izvor:
https://www.blic.rs/vesti/beograd/v...uje-u-srbiju-stranci-masovno-otkazuju/fgstclf

20250326_161439.jpg

Коначно почело озелењавање.
Радови на Теслином тргу и даље трају:
20250326_154323.jpg

Онај премиум чек ин Ер Србије стварно добро изгледа а добио сам инфо да ускоро креће постављање система за аутоматско укрцавање пртљага. Буквално сам чекао 15 мин да предам пртљаг, док су људи у реду на чек ин шалтеру Ер Србијр били дупло бржи од мене са све чекирањем а ја чекирао преко апликације. Пролазак границе и КД функционишу готово савршено, али народ не чита упутства и обавештења па пакује у ручни пртљаг течности без кесице или у недозвољеним количинама и паковањима а буквално обавештења очи да ти истерају и на сваких неколико десетина метара оног реда су столови са оним кесицама за паковање течности. Да нема тих који заустављају саобраћај било би још брже. Тоалети су се доста поправили.

Ovaj VIP prilaz.........šabanizam i renesansa......rezervisano za bitne Dodike, Karleuše, Jokiće i ostale svetske prostitutke..... a za plebove ipak ulaz kroz koji moras da se sagnes dok prolaziš

• Sviđa mi se
Reagovanja: bit
Pogledajte prilog 233775
Коначно почело озелењавање.
Радови на Теслином тргу и даље трају:
Pogledajte prilog 233776
Онај премиум чек ин Ер Србије стварно добро изгледа а добио сам инфо да ускоро креће постављање система за аутоматско укрцавање пртљага. Буквално сам чекао 15 мин да предам пртљаг, док су људи у реду на чек ин шалтеру Ер Србијр били дупло бржи од мене са све чекирањем а ја чекирао преко апликације. Пролазак границе и КД функционишу готово савршено, али народ не чита упутства и обавештења па пакује у ручни пртљаг течности без кесице или у недозвољеним количинама и паковањима а буквално обавештења очи да ти истерају и на сваких неколико десетина метара оног реда су столови са оним кесицама за паковање течности. Да нема тих који заустављају саобраћај било би још брже. Тоалети су се доста поправили.
Ovakve klupe bi mogle na Prokop, mnogo bi se bolje uklopile u veliki hol umesto onih tamnih sivih...
Te postojeće neka prebace u neki park.

Ovakve klupe bi mogle na Prokop, mnogo bi se bolje uklopile u veliki hol umesto onih tamnih sivih...
Te postojeće neka prebace u neki park.
Биће колико сам разумео на Теслином тргу у неког дрвећа у саксијама и неке биљке између ових клупа. А генерално се отвара велики простор завршетком трга на аеродрому.

Vrh