peper.mint
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 12.11.2019.
- Pohvaljen
- 2.137
Naravno da vide parking. Potpuno je jasno svakom ko je pročitao link sa b92 i sve komentare sa strane 536.
Direktor Rajanera: Beogradski aerodrom nerazvijen, vodi ga "francuski profiter"
Ryanair je kritikovao koncesiju Aerodroma Nikola Tesla u Beogradu, opisujući je kao "veliku grešku"n1info.rs
Најјаче је што су изјавили да је лоша инфраструкутра на Тесли а лете из Тиране масовно која пуца по шавовима...дакле ово је намерни притисак на Ванси како ја то видим.Gospodin Džejson MekGinis:
Ne dozvolite stranim koncesionarima da upravljaju vašim aerodromom jer im je samo stalo do profita.
Beogradski aerodrom je preskup i nije opcija za nas u ovom trenutku. Nastavljamo da pratimo srpsko tržište. Zanimljivo nam je i ako vidimo da možemo da pretvorimo potencijal u profit, donećemo odluku da se tu dalje širimo.
Значи, профит је добар само кад је МОЈ. Свиђа ми се та пословна логика, није ни чудо што је господин врло високо догурао.
Da li je tačno da će na toj novoj parceli da se proširi muzej? Ne sećam se više gde sam to pročitao (možda čak na ovom forumu), ali mislim da je bila priča o nekom hangaru gde će se držati eksponati koji trenutno nisu zaštićeni od meteoroloških uslova.Obojica ste u pravu, muzej je dao deo parcele, ćošak ka autoputu, ali je dobio njivu iza muzeja tako da će sad imati veću pravougaonu parcelu između trenutne ulice ispred i planirane iza muzeja.
Свакако је ово велики пропуст аеродромског обезбеђења и граничне полиције. Неко мора да мотри на тај део аеродрома 24/7. Из овога морају да се извуку поуке. А сигруно ће дотични АНАЛитичар ово злоупотребити као и други душебрижници...Tu istu Novu sam isprozvao pre par komentara i još uvek nisu ništa objavili o P10 parkingu i ništa nisu objavili o navodnoj vezi sa direktorom obezbeđenja aerodroma. Eto sad kad su dobili snimak koji je nesumnjivo povezan sa obezbeđenjem aerodroma možda, kao profesionalni i nezavisni medij kako vole da kažu za sebe, uspeju da povežu te dve stvari i nešto napišu o tome, ako urednik odobri.
Inače ono što piše u tekstu i što se vidi na snimku nije baš isto. Ono što se vidi na snimku je nešto što bi mogao da uradi neko ko dolazi sa ulice na terminal i popne se stepenicama na odlazni nivo. Nikakvo deportovanje nije preduslov za ovo što se vidi na snimku. Na kraju izgleda da snimci sa kamera obezbeđenja lako nalaze put do medija tipa Informer i Nova bez obzira da li je u pitanju navodni aktivista SviĆe koji ide u Portugaliju ili ovaj ozbiljni incident.
Ajde sad ne preteruj. Zbog jedne budele su svi st***.E-Gejtovi nisu za stoku. Za stoku su elektricne ograde.
Ajde sad ne preteruj. Zbog jedne budele su svi st***.
Nigde nisam napisao da su svi ljudi 'st***'. Moj komentar se odnosio isključivo na ponašanje koje zaslužuje takvu ocenu. Svestan sam da nazivati nekoga tako nije ispravno, ali je bila isprovocirana reakcija na neprimereno ponašanje. Nadam se da je sada moj stav jasniji.