Šta je novo?

Aerodrom Nikola Tesla - (Avijacija)

Па зато што су стављеници да се то никада не уради.
Милошевић је био амерички стављеник, али се у једном моменту запитао са питањем а колико сам ја ту добар? И пошто је схватио да неће бити добар низашта друго осим да систем подведе под колонијални кренуо је да се противи - па је добио по *** а и ми с њим.
Ђинђић исто, немачки, тј амерички стављеник, али кад је дошао на власт, схватио је су га искористили. Хтео је да промени игру па је и сам пострадао.
Непомјаник је ко авлијанер покупљен у недостатку бољег кандидата, па обзиром да има асмо инстинкт да преживи, све што ради, служи управо томе, а ми и даље дубље тонемо.

Па зато што су стављеници да се то никада не уради.
Милошевић је био амерички стављеник, али се у једном моменту запитао са питањем а колико сам ја ту добар? И пошто је схватио да неће бити добар низашта друго осим да систем подведе под колонијални кренуо је да се противи - па је добио по *** а и ми с њим.
Ђинђић исто, немачки, тј амерички стављеник, али кад је дошао на власт, схватио је су га искористили. Хтео је да промени игру па је и сам пострадао.
Непомјаник је ко авлијанер покупљен у недостатку бољег кандидата, па обзиром да има асмо инстинкт да преживи, све што ради, служи управо томе, а ми и даље дубље тонемо.

Ko je onda autentični srspki političar, ako su već svi "stavljenici"? Po ovome što pišeš nemamo puno izbora. Pohvalno je da smo toliko bitni i važni velikim silama, ako ništa drugo, pored svih situacija koje imaju po Svetu.

Нисмо уопште битни и важни. Али се не сме допустити да неко штрчи. А ми то можемо и без посебно јасних циљева. А то лоше утиче на осталу "децу". Ми смо само чир на дупету западу. Најрадије би нас истиснули, а овако жуљамо и ничему не користимо. А не може тек тако да се истине - на незгодном смо месту

Аутентични српски политичар је било који политичар коме је Србија на првом месту, који се не либи да преговара и тргује са свима, али и има довољно мозга да зна где му је место у соларном систему. Таквих има, упознао сам многе, и што је најважније у различитим су политичким струјама. И лево и десно и по центру. Изгледа, још време није дошло...

Mislim da to sve ne treba previše mistifikovati... Nismo mi ništa drugačiji od ostalih samo smo imali nesreću da tokom tektonskih promena u Evropi na vlasti bude štetočina koja nas je okrenula mimo celog okruženja i imala fix ideje kao danas Putler. I dalje ispaštamo toj politici.

Za male narode to je veoma prosto - u čijoj si interesnoj zoni sa njima primarno sarađuješ i slediš njihovu politiku ili dobiješ po tamburi. Sve ostalo su "Balkan Info" priče i gluposti.

Nego, da ne zagađujemo više temu.

Не без помоћи са стране. А сада је каква ситуација: првих десет банака у Србији су све стране банке. Ми немамо банку која би била у стању да финансира сопствену привреду и да искористи ону предност бесцаринског извоза.

Ima ovde ljudi koji i čitaju, i pamte šta se sve radilo i za vreme Miloševića i radikala - hiperinflacija koja je obezvredila sve što su građani imali, a isto tako i banke - koje su propale zbog hiperinflacije koju su izazvali Milošević, SPS i radikali. Sankcije su svakako igrale ulogu, ali NAJVEĆI deo je stvoren od strane prethodno navedenih, u suprotnom hiperinflacija se ne bi oborila bukvalno preko noći sa "Avramovim" dinarom.

Inače, dugi niz godina postojale su i druge domaće i državne banke u zemlji, ali i njih su ISTI akteri uništili, i ojadili građane Srbije za milijardu evra:

- Agrobanka (i Nova Agrobanka)
- Privredna banka Beograd
- Razvojna banka Vojvodine (bivša Metals banka)
- Univerzal banka (doduše, ona nije bila u državnom vlasništvu)

krah domaćih banaka.png

Vrh