Šta je novo?

Aerodrom Nikola Tesla - (Avijacija)

Slobodna prodaja pirotehnike bi trebalo da se zabrani ili oštrije reguliše.
Postoji čitav niz bezbednosnih rizika u postojećoj regulativi koja ne definiše koliko i koje pirotehnike ko može da kupi i kako će je skladištiti. Takođe, zakon ne ograničava maloletnim licima da barataju pirotehnikom što je takođe veliki problem.

@Duleja Постоји лакши начин... забранити пиротехнику у држави и животиње могу слободно бити код куће за празнике...
Očigledno nije lakši način, jer pirotehnika nije zabranjena ni u zemljama gde se o zaštiti životinja mnogo više vodi računa nego kod nas. Ja bih ga nazvao lepši ili bolji način. Za sada, na žalost, neostvariv.

Screenshot 2025-01-03 at 20.59.20.png

Piše u onom B92 linku šta je bilo sa tim parkingom. Ako se dobro sećam, Vesić je u nekom razgovoru na TV rekao da je taj parking u vezi sa nekim sa aerodroma, recimo direktor obezbeđenja aerodroma ili tako nešto. Koga tačno zanima može da potraži na internetu. Vesiću se u međuvremenu desila nadstrešnica pa je možda zato ponovo krenuo taj parking?

Piše u onom B92 linku šta je bilo sa tim parkingom. Ako se dobro sećam, Vesić je u nekom razgovoru na TV rekao da je taj parking u vezi sa nekim sa aerodroma, recimo direktor obezbeđenja aerodroma ili tako nešto. Koga tačno zanima može da potraži na internetu. Vesiću se u međuvremenu desila nadstrešnica pa je možda zato ponovo krenuo taj parking?
Danas sam primetio da čak piše nešto kao P10, odajući utisak da je jedan od zvaničnih parkinga aerodroma.

Čudi me da koncesionaru ne smeta što je neko instalirao divlji parking tik pored aerodroma i što koristi naziv P10, kao da je zvanični parking aerodroma.

Već bilo na TV, bile onomad i prijave, diskutovano do detalja na strani 536 a ovih dana je komentarisano šta se promenilo u međuvremenu.

Treba opet prijavljivati jer im sad nije u interesu da isplivavaju korupcionaške priče usred ovih protesta.

Treba opet prijavljivati jer im sad nije u interesu da isplivavaju korupcionaške priče usred ovih protesta.

Ovo nije smelo da se pojavi, suludo je uopšte prijavljivati, kada svakog dana gomila policije tu prolazi... Koji će mi onda ta policija, ako ne gledaju nešto dok im se ne prijavi. Šta je sa tzv. "službenom dužnošću"?

Mislim, navatali onog "Ćale je za tebe" lika, locirali ga čak i sa pokrivenim tablicama, a ovde ne vide ovaj parking sa sve svetlećom reklamom koja zaslepljuje pilote dok sleću na pistu.

Vrh