Šta je novo?

Aerodrom Nikola Tesla - (Avijacija)

Па зато што су стављеници да се то никада не уради.
Милошевић је био амерички стављеник, али се у једном моменту запитао са питањем а колико сам ја ту добар? И пошто је схватио да неће бити добар низашта друго осим да систем подведе под колонијални кренуо је да се противи - па је добио по *** а и ми с њим.
Ђинђић исто, немачки, тј амерички стављеник, али кад је дошао на власт, схватио је су га искористили. Хтео је да промени игру па је и сам пострадао.
Непомјаник је ко авлијанер покупљен у недостатку бољег кандидата, па обзиром да има асмо инстинкт да преживи, све што ради, служи управо томе, а ми и даље дубље тонемо.

Па зато што су стављеници да се то никада не уради.
Милошевић је био амерички стављеник, али се у једном моменту запитао са питањем а колико сам ја ту добар? И пошто је схватио да неће бити добар низашта друго осим да систем подведе под колонијални кренуо је да се противи - па је добио по *** а и ми с њим.
Ђинђић исто, немачки, тј амерички стављеник, али кад је дошао на власт, схватио је су га искористили. Хтео је да промени игру па је и сам пострадао.
Непомјаник је ко авлијанер покупљен у недостатку бољег кандидата, па обзиром да има асмо инстинкт да преживи, све што ради, служи управо томе, а ми и даље дубље тонемо.

Ko je onda autentični srspki političar, ako su već svi "stavljenici"? Po ovome što pišeš nemamo puno izbora. Pohvalno je da smo toliko bitni i važni velikim silama, ako ništa drugo, pored svih situacija koje imaju po Svetu.

Нисмо уопште битни и важни. Али се не сме допустити да неко штрчи. А ми то можемо и без посебно јасних циљева. А то лоше утиче на осталу "децу". Ми смо само чир на дупету западу. Најрадије би нас истиснули, а овако жуљамо и ничему не користимо. А не може тек тако да се истине - на незгодном смо месту

Аутентични српски политичар је било који политичар коме је Србија на првом месту, који се не либи да преговара и тргује са свима, али и има довољно мозга да зна где му је место у соларном систему. Таквих има, упознао сам многе, и што је најважније у различитим су политичким струјама. И лево и десно и по центру. Изгледа, још време није дошло...

Mislim da to sve ne treba previše mistifikovati... Nismo mi ništa drugačiji od ostalih samo smo imali nesreću da tokom tektonskih promena u Evropi na vlasti bude štetočina koja nas je okrenula mimo celog okruženja i imala fix ideje kao danas Putler. I dalje ispaštamo toj politici.

Za male narode to je veoma prosto - u čijoj si interesnoj zoni sa njima primarno sarađuješ i slediš njihovu politiku ili dobiješ po tamburi. Sve ostalo su "Balkan Info" priče i gluposti.

Nego, da ne zagađujemo više temu.

Не без помоћи са стране. А сада је каква ситуација: првих десет банака у Србији су све стране банке. Ми немамо банку која би била у стању да финансира сопствену привреду и да искористи ону предност бесцаринског извоза.

Ima ovde ljudi koji i čitaju, i pamte šta se sve radilo i za vreme Miloševića i radikala - hiperinflacija koja je obezvredila sve što su građani imali, a isto tako i banke - koje su propale zbog hiperinflacije koju su izazvali Milošević, SPS i radikali. Sankcije su svakako igrale ulogu, ali NAJVEĆI deo je stvoren od strane prethodno navedenih, u suprotnom hiperinflacija se ne bi oborila bukvalno preko noći sa "Avramovim" dinarom.

Inače, dugi niz godina postojale su i druge domaće i državne banke u zemlji, ali i njih su ISTI akteri uništili, i ojadili građane Srbije za milijardu evra:

- Agrobanka (i Nova Agrobanka)
- Privredna banka Beograd
- Razvojna banka Vojvodine (bivša Metals banka)
- Univerzal banka (doduše, ona nije bila u državnom vlasništvu)

krah domaćih banaka.png

@VeniVidiVici Apsolutno, zato je i prvi korak demokratsih vlasti, nakon proterivanja crvene bande, bio da se dovedu strane banke kako bi kapital uopšte mogao da ulazi u zemlju. Svakako da nijedna inostrana kompanija nije mogla da radi sa bankama koje su prethodno očerupane sumnjivim kreditima i sl. i dovedene u stanje bankrota od strane crvenih. Ljudi nisu svesni razmere katastrofe koju je SPS doneo Srbiji.

Današnja Srbija bi mogla umesto da bude "prva u Regionu", a od skoro čujem "prva u Jugoistočnoj Evropi" da kreira npr. sa milijardu eura razvojnu banku za malu privredu...

• Sviđa mi se
Reagovanja: h2o
Današnja Srbija bi mogla umesto da bude "prva u Regionu", a od skoro čujem "prva u Jugoistočnoj Evropi" da kreira npr. sa milijardu eura razvojnu banku za malu privredu...

Podsetnik, iz mog potpisa:

KADA GOD ČUJETE IZ USTA POLITIČARA REČ “REGION”, I KAKO SMO NAJBOLJI U REGIONU, ZAPAMTITE DA SU REGION: ALBANIJA, BOSNA I HERCEGOVINA, CRNA GORA, SEVERNA MAKEDONIJA I SRBIJA (KAO I NAŠA POKRAJINA). BUGARSKA NIJE REGION. HRVATSKA NIJE REGION. MAĐARSKA NIJE REGION. RUMUNIJA NIJE REGION. MISLITE O TOME!

Podsetnik, iz mog potpisa:

KADA GOD ČUJETE IZ USTA POLITIČARA REČ “REGION”, I KAKO SMO NAJBOLJI U REGIONU, ZAPAMTITE DA SU REGION: ALBANIJA, BOSNA I HERCEGOVINA, CRNA GORA, SEVERNA MAKEDONIJA I SRBIJA (KAO I NAŠA POKRAJINA). BUGARSKA NIJE REGION. HRVATSKA NIJE REGION. MAĐARSKA NIJE REGION. RUMUNIJA NIJE REGION. MISLITE O TOME!
Најгори термин је Западни Балкан.

Оно заиста не знам да ли је по прописима и како је писта уопште прошла сертификацију?

Не знамо на колико метара је она баријера од саме писте али свакако, да је није било сви путници би били живи. Квар стајног трапа није ретка појава и делује ми да је пилот урадио све школски, подигао мало више нос, нежно спустио труп на писту, успоравао трењем, међутим - баријера.

Можда је због тог дужег спуштања слетео прекасно на писту, али баш због тих случајева постоје стотине метара чистог терена пре и после писте.

Da video sam parkirana vozila i iscrtana parling mesta ..i silne rekle koje su postavljene sa sve onim istim kontejnerom. Al fotkaću opet...

Kako je to moguće, da li je ova država toliko propala? Ajde da je neki divlji parking na Miljakovcu, ali divlji parking na ulazu na međunarodni aerodrom sa sve divljim priključkom na moto-put...

Kako je to moguće, da li je ova država toliko propala? Ajde da je neki divlji parking na Miljakovcu, ali divlji parking na ulazu na međunarodni aerodrom sa sve divljim priključkom na moto-put...

Pošto se gradi pruga do Aerodroma i dalje do Expo lokacije, trasa pruge neće ići preko tog parkinga ali će izgleda preseći sve ove parkinge.

VozBEGaerodromParking.JPG

Баш лео, да усеру и проширење са те стране, као што је Шешељ закључао писну са Стране Сурчина кад је безмозгло давао плацеве избеглицама за изградњу. Као да пустих њива није било са друге стране Сурчина.

Ponovo neki veoma bitni problemi i dalje ne rešeni na aerodromu. I dalje nema lepe signalizacije putokaza za renta car šaltere (izgubio sam dobrih 15ak min i morao sam da pitam osoblje aerodroma za orijentaciju), taksisti na aerodromu i dalje kriju terminale za plaćanje karticama...

Vrh