tragac
Expert
Ja sam leteo u novembru 2022. Posle toga na airside nisam izašao do pre mesec dana. Napredak za te tri godine mi je 'onako' i sve deluje nekako nepotpuno. C concourse naravno jezivo prazan
Moze na bilo kom aparatu na P1/P2, a moze i na samoj izlaznoj rampi.Gde se plaća ako premašim 5 minuta u kiss and fly zoni?
Jel ima ogranicenje koliko moze auto da bude parkiran tu?Gde se plaća ako premašim 5 minuta u kiss and fly zoni?
5 minuta besplatno. Sve preko toga se placa 100 dinara po minutu.Jel ima ogranicenje koliko moze auto da bude parkiran tu?
Французи...Je l' realno da su tolike stipse?
Pogledajte prilog 223692Pogledajte prilog 223693Pogledajte prilog 223694Pogledajte prilog 223695Pogledajte prilog 223696
Sve sem apsolutno neophodnog izgleda kao krpačina u stilu Beograd puta.
Nije izvodljivo jer postoje liftovi koji idu od nivoa dolazaka do pasoske kontrole. Onda bi morali da se uvedu i pre ulaska u liftove, ali onda lift gubi mogucnost za koriscenje izmedju dolazaka i prizemlja.Сад нам требају читачи за бординг карте најбоље би било пре оних покретних степеница у одласку.
Bogami su odlasci ogroman problem u vrsnim satima. To je period od 5 do 7 ujutru i od 4 do 6 popodne. U ova dva perioda se guzva proteze preko stepenica skroz do check-ina. Nesto je bolja situacija u periodu od 11 do 1, zavisno od dana ume i tada da bude prilicna guzva.Aj daj bože da ovo rastereti dolaske malo. Odlasci nikad nisu bili problem.