dervisbegovic_
Higher intermediate
Da, naravnoЈош само једно лаичко питање, знатижеља не може одолети: да ли је могуће летети у Црну Гору са личном картом као путном исправом (истоветно као у друмском и железничком саобраћају)?
Da, naravnoЈош само једно лаичко питање, знатижеља не може одолети: да ли је могуће летети у Црну Гору са личном картом као путном исправом (истоветно као у друмском и железничком саобраћају)?
30 дана у оквиру 90 дана са пасошем 90 дана у оквиру 180 данаDa, naravno
У суштини је тако али боље је држати се правила.Tako je zvanično, ali Crnogorci ne prave probleme sa dužim boravcima.
Nisam video da je neko spomenuo, ako je bila vest slobodno obrišite. Od juna poskupeo Tesla P11 parking na aerodromu. Sada je 500 dinara na dan, a pre je bilo 300 dinara.
Luj Viton - Louis Vuitton tašne na Aerodromu Beograd (second hand) - centralna prodavnica.
Pogledajte prilog 201591Pogledajte prilog 201592
Mislim da zavisi od toga na koliko dana planiraš da ostaviš auto. Ako je u pitanju par dana mislim da su i dalje najjeftiniji, ali ako je u pitanju nedelju dana ili dve nedelje moguće da nisu jer privatni parkinzi daju popuste za duže zadržavanjeDa li je i dalje najjeftiniji parking? Baš je jak skok cene.
P11 na sajtu ima 20% popusta, tako da za 15 dana izadje 6.000 dinara. Svi privatni parkinzi su 5.900 dinara za 15 dana, dakle maltene isto. Meni je mnogo sigurnije da ostavim auto na zvanicnom parkingu, a razlika je beznacajna - 100 dinara.Ispada da je za 6 i više dana jeftinije ići na neki od privatnih. I to što više dana, to je razlika veća u korist privatnih (za 15 dana npr P11 7500, a privatni mogu za 5900)
Не подсећај нас на АНАЛитичара ! Човек демагог...овде се види да је Сијева посета била конкретна и да ће имати далекосежне (позитивне) последице!A pa to je malo, Beograd je de facto jedini aerodrom u državi i ništa nije ni prići blistavim performansama BDG po stanovniku najbolje države
a inace ne izgori na suncu kada ga ostavis na parkingu ispred zgrade?Meni je neverovatno da ljudi zapravo odu kolima na let? Znaci vi odete na nekih 5-14 dana, ostavite leti da vam auto IZGORI na suncu i 35-40C, platite vise od 3-5k din, neko vam verovatno za to vreme izlema auto, pa se onda ide na bus koji vozi od tesle do terminala po toj vrucincini?
Zar nije bolje pozvati cargo, yandex ili obican taksi? Mene uvek izadje jeftinije.