Naravno da ne bi jer povecava troskove, a smanjuje protok saobracaja. Izuzetno, na zahtev posade, to moze da se uradi delimicno ili potpuno, ili da se odbije.
No, poenta je da po AIPu, kada su CATII/III operacije na snazi i dolazi sirokotrupni avion, broj sletanja se spusta na 3 za 24min a odlasci se obustavljaju.
Jeste. Otvoreni su gejtovi A6-A10.Sajt aerodroma pokazuje neke letove na gejtovima A8, A9 i A10. Da li je obnovljeni A finger otvoren do kraja?
I dalje su radovi od A2- A3, posle A3 je sve gotovo i nema nikakvih prodavnica . Mislim na tom potezu A2/A3 da ce ih biti. Pored A1 ima prilocno lep cafe bar.Хвала Јовице за слике! Да ли има неких нових продавница/барова и сл. на А-ходнику?! И да ли ће на Т1 поново прорадити пасошка контрола?! За нове авиомостове знамо да ће стићи сукцесивно...
Nije stvar da li ce se stedeti ili ne, vec, koliko sam cuo, kasni isporuka novih aviomostova i nije bilo moguce postaviti ih do pocetka sezone. Svima je jasno da nisu smeli da udju u sezonu sa 5 zatvorenih gejtova.Mogli su da se otvore i za nove mostove
Oni bas sebi sve mogu da dozvole i bas se nista nece desiti. Placacemo aerodromsku taksu kao da je najfunkcionalniji aerodrom na svetu.Nije stvar da li ce se stedeti ili ne, vec, koliko sam cuo, kasni isporuka novih aviomostova i nije bilo moguce postaviti ih do pocetka sezone. Svima je jasno da nisu smeli da udju u sezonu sa 5 zatvorenih gejtova.
Da, besplatno je toliko koliko je naznaceno, nije navlakusa. Znam da je bilo ranije 10 minuta, ne znam da je 15, ali svejedno - uzmes karticu i ukoliko je u roku od 10 (ili 15) minuta ubacis u aparat za placanje izazice cena 0 RSD.Danas sam bio na aerodromu i video natpis kod ulaza na parking, ali ostalo mi je nejasno- da li kada se udje na praking i uzme kartica vazi pravilo drop offa, da je dzabe 15 min, ili ne? Dakle kad u tih 15 min krenem ka rampi ne moram placati. Jer stoji znak drop off zona 15 min dzaba, ali nije najjasnije da li to vazi za parking, a ne bi me cudilo da te navuku unutra pa moras da placas i tih 5 min sto izbacis nekog napolje.
I ne bas, osim ako nisu promenili... Ja sam usao kada su otvorili prvi parking i platio 200rsd za 5 min.... Drop off je tad bio ispred ulaza na parkingDa, besplatno je toliko koliko je naznaceno, nije navlakusa. Znam da je bilo ranije 10 minuta, ne znam da je 15, ali svejedno - uzmes karticu i ukoliko je u roku od 10 (ili 15) minuta ubacis u aparat za placanje izazice cena 0 RSD.