tragac
Expert
Onda to nije nikakav problem. Jednostavno takvi autobusi ne bi pripadali JGP-u, a kao visokopodni autobusi sa sa mnogo jacim motorima odgovaraju opstem ogranicenju brzine od 100kmh.
Tačno u sedam časova, 17. jula 2017. godine, aerodrom u Abu Dabiju otvoriće novi terminal površine 700.000 kvadrata. Tako se u Emiratima postavljaju rokovi! Ova najava Tonija Daglasa, generalnog direktora vazdušne luke u glavnom gradu UAE, iznenadila je novinare beogradskih medija, koji su posetili trenutno najveće gradilište u Abu Dabiju. Jer, navikli smo da nadležni u Srbiji za kapitalne projekte ni godinu do sada nisu uspeli da potrefe.
direktor":2b7ciem0 je napisao(la):
Partner tu ništa nije investirao još od onih uniformi koje su došle u oktobru. Sve se finansira iz našeg budžeta, a prihod od karata je nizak. Sam sam bio saučesnik u tragičnom loadu od jedva 30% pre dve nedelje i to na liniji sa damping cenama. Doduše, Etihad ima obavezu da pokrije i 49% gubitaka kada stigne godišnji izveštaj za 2014, ali to je tek za nekih godinu dana od danas.nombre":2zufxwbi je napisao(la):Ja bih najvise voleo da se uradi sa aerodrom isto sto i sa Jatom. Da drzava zadrzi vecinsko vlasnistvo a partner investira.