...jorgandžije, odžačari i šeširdžije, sve što treba modernom putniku na aerodromskom transferuStrašno je ovo što rade, trebalo je otvoriti balaknicu, kasapnicu, berbernicu...
Jbg, 54% u kanadskom, 20% u nemačkom vlasništvu.Молим све оне на форуму који воле ЗАПАД да погледају овај видео. Кад може Индија (чланица БРИКСплус) овако нешто да направи поред свих проблема које има а каква ст*** су ови Французи.
Inače sam u Nemačkoj na nekom aerodromu video seks šop - ne sećam se na kom. Šta bismo rekli da se tek tako nešto otvorilo na Tesli?![]()
Молим све оне на форуму који воле ЗАПАД да погледају овај видео. Кад може Индија (чланица БРИКСплус) овако нешто да направи поред свих проблема које има а каква ст*** су ови Французи.
Прочитај поново све моје последње постове на ову тему...Osim ovih "visećih vrtova" aerodrom kao i svaki drugi. Sigurno je zbog BRICS-a.
Slažem se, te odluke su političke prirode - u Amsterdamu od Brexit-a UK pasoši više ne mogu na kapije a pre toga su mogli.Naši pasoši mogu na automatske čitače za EU pasoše u Nemačkoj za one gradjane koji tamo imaju boravište. Ne verujem da ima neke značajne razlike u sigurnosti pasoša.
pozz.Pratim Forum vec odavno jer Beograd iz mene nije otisao... Inace zivim malo vise od 30 godina u Izraelu.Samo bih reagovao na to da je to zbog sve veceg broja ljudi iz Srbije koji dolaze da rade na crno ovde.Prijave se kao turisti ili cak i preko neke agencije,pa onda ostanu.Slično je i u Izraelu... Ranije si mogao da uzmeš plavi karton na automatu koji očitava pasoš (koristi se umesto pečata i kao registracija boravka). Od pre pola godine - SRB pasoš se više ne očitava i moraš u red da čekaš bar pola sata da ti izdaju to isto. Izgleda da ne može da se sedi na 2-3 stolice...
pozz.Pratim Forum vec odavno jer Beograd iz mene nije otisao... Inace zivim malo vise od 30 godina u Izraelu.Samo bih reagovao na to da je to zbog sve veceg broja ljudi iz Srbije koji dolaze da rade na crno ovde.Prijave se kao turisti ili cak i preko neke agencije,pa onda ostanu.
Ово ми личи на фазно отварање Дјути фри шопа...
Лисабон 2 или Букурешт 2 буквалноSa ovih par fotki, ni na mene nije ostavilo neki dojam.